Her gelen güncellemeyi yapmamak cözüm hocam eski drivere geçin ben 3 4 aydır geçirmiyorum kafa rahatAlıntıyı görüntüle
bugunde bununla karsılastım restart atınca gecegini soyluyor ama neden saçma sapan durup dururken hata verdini soylemiyor su dirverın sorunundan beni kurtarabilecek bir babayiğit varmı
Driverla alakalı olduğunu sanmıyorum. Experience'ı silip yeniden kur. En kötü ddu ile driverı silip, bir önceki sürümü yükle. Kaç yıldır Nvidia kullanıyorum. Böyle bir hata görmedim. Çok nadiren driverlarda sıkıntı oluyor Nvidia'da.Alıntıyı görüntüle
bugunde bununla karsılastım restart atınca gecegini soyluyor ama neden saçma sapan durup dururken hata verdini soylemiyor su dirverın sorunundan beni kurtarabilecek bir babayiğit varmı
her dakka var bende sen nvidia kullandıgına emin misinDriverla alakalı olduğunu sanmıyorum. Experience'ı silip yeniden kur. En kötü ddu ile driverı silip, bir önceki sürümü yükle. Kaç yıldır Nvidia kullanıyorum. Böyle bir hata görmedim. Çok nadiren driverlarda sıkıntı oluyor Nvidia'da.
Aynısını amd ekran kartı kullanarak onaylıyorum. Bir tane temiz bulduğunda guncellemeye gerek yok.Her gelen güncellemeyi yapmamak cözüm hocam eski drivere geçin ben 3 4 aydır geçirmiyorum kafa rahat
Vaktin varsa driveri sil ve driveri sadece ıqbit driver booster ile kur. Manuel kurma. Full halinide çok rahat bulabılırsın programınher dakka var bende sen nvidia kullandıgına emin misin
Mesaj otomatik birleştirildi:
gerçek bir cozum lazım ddu ile driver silmekle alakasıda yok format atmadan oncede vardı attım sonrada var daha iyi bir cozum lazım onları silip tekrar kuracak vaktim yok
onunla bir alakası yok bütün güncelleştirmeleri anında yüklerim bugüne kadar hiç sorun yaşamadım bence kişisel bir sorun var bilgisayarda.Her gelen güncellemeyi yapmamak cözüm hocam eski drivere geçin ben 3 4 aydır geçirmiyorum kafa rahat
3-4 sürümdür boyle driver sorunu var güncellemekte zorundayım cunku fpsler dusuyor oyunlarda ne yapayım güncelleyecezAynısını amd ekran kartı kullanarak onaylıyorum. Bir tane temiz bulduğunda guncellemeye gerek yok.
o kadar vaktim yok işte zaten bu sistem artık yetersiz yenisini alıcam suanlık düzelebilirse düzelticektim vaktimi alıcaksa ugrasmam idare ederizDriver kurulumunda sistemi kurar kurmaz tüm driveri iqbit driver booster ile kurmanın avantajı, sadece en günceli değil sistemine uygun olanı yüklüyor ayrıca driverin öncesinde kurulması gereken bileşenler var ise sırası ile kurduğu için hata almıyorsunuz. Bu nedenle tek geçerim. Tavsiye de ederim.
kayıt alıcam gerekli nvidia driverı o zaman niye var driver bunlar cozum degılkiNvidia programını kullanmasan da olur. Sadece driver yüklü olsun, client i kurma. Denetim masasından yaparsın yapacanı : D
Kayıt alcaksanız gerek evet. Ama kullanmasan da bişi kaybetmiyon. Pek gereksiz. Eski sürümü kurmayı dene. Bide laptop ise sonunda M yazan drver ı kur.kayıt alıcam gerekli nvidia driverı o zaman niye var driver bunlar cozum degılki