Neler Yeni

Çözüldü✓ nvidia ekran kartı nasıl aktif olur ?

Furkan Yurtlu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
877
İsim
Furkan
arkadaşlar 3070 ti ekran kartına ve 6800h işlemciye sahibim 32gb ram var laptopda ama rdr2 oynarken 20 fps de kalıyor 3070ti galiba aktif değil her şeyi denedim olmuyor ne yapmam lazım

TİTAN.

80+ Platinum
arkadaşlar 3070 ti ekran kartına ve 6800h işlemciye sahibim 32gb ram var laptopda ama rdr2 oynarken 20 fps de kalıyor 3070ti galiba aktif değil her şeyi denedim olmuyor ne yapmam lazım
Tüm driverlar vs. Güncel mi
Aygıt yöneticisinde ekran kartı gözüküyor mu ?

Hydranoid

80+ Bronze
Sorun çok basit üst düzey laptoplarda muk switch gibi özellikler olur. Driverla ilgili bir şey yok Asusta mux switch yaz veya Armoury Create programını açarsan Ultimate diye bir ayar olması lazım onu seçip yeniden başlatman lazım şu an işlemcinin grafik birimini kullanıyorsun. Laptop Asus değilse marka modelini yazıp mux switch yazarsan çözümü bulursun dostum

Furkan Yurtlu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
877
İsim
Furkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sorun çok basit üst düzey laptoplarda muk switch gibi özellikler olur. Driverla ilgili bir şey yok Asusta mux switch yaz veya Armoury Create programını açarsan Ultimate diye bir ayar olması lazım onu seçip yeniden başlatman lazım şu an işlemcinin grafik birimini kullanıyorsun. Laptop Asus değilse marka modelini yazıp mux switch yazarsan çözümü bulursun dostum
Modeli acer nitro 5 an515-46 ben bulamadım ama yardımcı olur musun link atarsan sevinirim

Hydranoid

80+ Bronze
Ne yazmam gerekli yani link bırakırsan güzel olur laptop kullanıcısı değilim fazla bilgim yok
Nitrosense diye uygulama var veya bios üzerinden halledebilirsini. Nitrosense daha sonra gpu ayıkla seçeneği olacak
Uygulama varsa ekran görüntüsü atın

1. NitroSense uygulamasını açın ve sağ üst köşedeki Ayarlar simgesine tıklayın.
  2. Yalnızca ayrı GPU seçeneğini seçin ve etkinleştirmek için kaydırıcıyı sağa hareket ettirin.
  3. NitroSense uygulamasını kapatın ve değişikliklerin etkili olması için bilgisayarınızı yeniden başlatın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Uygulamasız BIOS üzerinden;
  1. ,Güç tuşunu 5 saniye basılı tutarak bilgisayarınızı tamamen kapatın.
  2. Bilgisayarınızı açın ve CMOS kurulumuna girmek için Acer logosu göründüğü anda F2 tuşuna basın.
  3. Gelişmiş sekmesini seçmek için ok tuşlarını kullanın.
  4. Görüntüleme modunu seçmek için ok tuşlarını kullanın ve bunu Optimus'tan Yalnızca Ayrık GPU'ya değiştirin.
  5. Çıkış sekmesini seçin.
  6. Değişiklikleri Kaydederek Çık'ı seçin.

Furkan Yurtlu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
877
İsim
Furkan
Nitrosense diye uygulama var veya bios üzerinden halledebilirsini. Nitrosense daha sonra gpu ayıkla seçeneği olacak
Uygulama varsa ekran görüntüsü atın

1. NitroSense uygulamasını açın ve sağ üst köşedeki Ayarlar simgesine tıklayın.
  2. Yalnızca ayrı GPU seçeneğini seçin ve etkinleştirmek için kaydırıcıyı sağa hareket ettirin.
  3. NitroSense uygulamasını kapatın ve değişikliklerin etkili olması için bilgisayarınızı yeniden başlatın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Uygulamasız BIOS üzerinden;
  1. ,Güç tuşunu 5 saniye basılı tutarak bilgisayarınızı tamamen kapatın.
  2. Bilgisayarınızı açın ve CMOS kurulumuna girmek için Acer logosu göründüğü anda F2 tuşuna basın.
  3. Gelişmiş sekmesini seçmek için ok tuşlarını kullanın.
  4. Görüntüleme modunu seçmek için ok tuşlarını kullanın ve bunu Optimus'tan Yalnızca Ayrık GPU'ya değiştirin.
  5. Çıkış sekmesini seçin.
  6. Değişiklikleri Kaydederek Çık'ı seçin.
teşekkür ederim deniyicem olmazsa tekrar size sorabilir miyim

Furkan Yurtlu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
877
İsim
Furkan
Tabi ki soarabilirsiniz umarım yardımcı olabilirim.
sorunu çözdüm aslında mux switch değil ya da nitrosense den değil şimdi bilgisayarda 2 ekran kartı gözüktüğü için birini iptal etmem lazımdı amd yi tabii ki de onu iptal ettim bunun yanı sıra amd nin o ekran kartı için yazılımı vardı sorun tam olarak buymus hallettim yine de size teşekkür ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,403
Üyeler
163,309
Son üye
Kindel
Top Bottom