Neler Yeni

Çözüldü✓ Nvidia ekran kartından amd ekran kartına geçicem ddu ayarları nasıl olmalı.

flitttermice

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
470
İsim
Eray Yılmaz
Rtx 2060 ekran kartından rx 6700xt'ye geçicem kartım bugün geliyor direkmen takmak istiyorum ayarları nasıl olmalı bir bilgisi olan var mı acaba ddu ile neler yapmam lazım.

flitttermice

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
470
İsim
Eray Yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ddu ile sürücüleri kaldırıp pcyi kapat seçeneğini seçin sonrasında kartı takın yeni driveri amdnin sitesinden indirip kurun
bu kadar basit mi hocam cünkü bir kaç yerde güvenli mod vb gördüm onlara gerek varmı ayriyeten diyelim bunu yaptım ekran kartı sorunlu geldi açılmıyor ne olacak peki eski ekran kartımı takıp devam edebilirmiyim.

flitttermice

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
470
İsim
Eray Yılmaz

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,710
İsim
Emre
Discord
necromancerr
bu kadar basit mi hocam cünkü bir kaç yerde güvenli mod vb gördüm onlara gerek varmı ayriyeten diyelim bunu yaptım ekran kartı sorunlu geldi açılmıyor ne olacak peki eski ekran kartımı takıp devam edebilirmiyim.
hocam bende nvidiadan amdye geçtim ddu ile güvenli mod falan uğraşmadan önerilen şekilde kaldırdım ekran kartını değiştirdim ve yeni sürücüleri kurdum

Touoa

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,239
İsim
Turuncu Keskin
Güvenli modu açıp yap, önerilen bu şekilde. Güvenli modu da açmak çok basit.

flitttermice

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
470
İsim
Eray Yılmaz

flitttermice

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
470
İsim
Eray Yılmaz
Güvenli modu açıp yap, önerilen bu şekilde. Güvenli modu da açmak çok basit.
Hocam taktim karti sorun her şey yolundaydi driver kurdum msi center kuruyordum tam pc kendini bir guncellemeye aldi 30 dkdir yapiyor normalmi. Karti adam akkili deneyemeden güncellemeye kitlendi.

The Semih

80+ Gold
Güvenli mod ile yapman şart verimli sonuç almak için. 30 dakikadır neyi güncelliyor onu belirtmemişşin.

flitttermice

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
470
İsim
Eray Yılmaz
Güvenli mod ile yapman şart verimli sonuç almak için. 30 dakikadır neyi güncelliyor onu belirtmemişşin.
Hocam windows kendini güncelliyor şunu güncelliyor diye bir durum yok guncellemede aniden guncellemeye girdi pc normalde sorup girerdi veya kendim el ile guncellerdim.

Top Bottom