Neler Yeni

Çözüldü✓ NVIDIA Experience Beta Uygulaması

crabman

80+
bir süre önce nvidia experience uygulamasının beta sürümüne geçiş yaptım. genel olarak beğenmedim o yüzden kararlı eski sürüme geri dönmek istiyorum. nasıl yapacağım hakkında yardımcı olur musunuz. (şu an mevcut olan uygulamayı kaldırmaya çalıştığımda windowslu bir ismi olan programı çalıştırmam için izin istiyor, sisteme zarar gelir diye yapmaya cesaret edemedim)

Bukr3j

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
422
İsim
Ayberk SOKUL
bir süre önce nvidia experience uygulamasının beta sürümüne geçiş yaptım. genel olarak beğenmedim o yüzden kararlı eski sürüme geri dönmek istiyorum. nasıl yapacağım hakkında yardımcı olur musunuz. (şu an mevcut olan uygulamayı kaldırmaya çalıştığımda windowslu bir ismi olan programı çalıştırmam için izin istiyor, sisteme zarar gelir diye yapmaya cesaret edemedim)
Beta'dan çıkmanın bir yolu var mı bilmiyorum ama driver'ınızı silmenin en gübenli yolu Displa Driver Uninstaller kullanmak. Sonrasında tekrardan kararlı sürümü yükleyebilirsiniz.

crabman

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Beta'dan çıkmanın bir yolu var mı bilmiyorum ama driver'ınızı silmenin en gübenli yolu Displa Driver Uninstaller kullanmak. Sonrasında tekrardan kararlı sürümü yükleyebilirsiniz.
hocam öneriniz için çok sağ olun. inceledim baktım ama biraz meşakkatli geldi gözüme o yüzden direkt program ekle kaldır kısmından kaldırdım şimdi geforce experience kurdum eski sürüme döndüm. yinede çok teşekkür ederim cevabınız için.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,930
Üyeler
163,408
Son üye
Guard_of_Lord
Top Bottom