nvidia experience csgo desteklemiyor

VirtudeN

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
649
csgo da desteklemiyor hatası alıyorum sorunu nasıl çözebilirim ekran kartı driveri son sürüm
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

csgo da desteklemiyor hatası alıyorum sorunu nasıl çözebilirim ekran kartı driveri son sürüm
up

up
up up

zaten normalde tr'de oynarken 30'dan fazla ping alınıyor.
geforce now ile hem ana bilgisayar ile verinin gelip gitme ping'i olucak
en az 100 ping ile oynicaksın ( internetin çok iyi ise)
csgo rekabetçi bi oyun. türkiyede bu ne demek bilmeyen çok insan var ama bu böyle :) (lafım konuyu açana değil)
bu pingle rekabet etmen zor olucağından,
geforce now genelde hikaye tabanlı oyunlarda güzel çalışıyor.
refleksini gösteremezsin yüksek ping ile

zaten normalde tr'de oynarken 30'dan fazla ping alınıyor.
geforce now ile hem ana bilgisayar ile verinin gelip gitme ping'i olucak
en az 100 ping ile oynicaksın ( internetin çok iyi ise)
csgo rekabetçi bi oyun. türkiyede bu ne demek bilmeyen çok insan var ama bu böyle :) (lafım konuyu açana değil)
bu pingle rekabet etmen zor olucağından,
geforce now genelde hikaye tabanlı oyunlarda güzel çalışıyor.
refleksini gösteremezsin yüksek ping ile
nvidia experience demiş nvidia now değil.

Desteklenmiyor derken neyi desteklemiyor mesela onu belirtebilir misiniz ? bende var ama daha experience programından csgo için hiç ayar yapmadım mesela . hep nvidia denetim masasından veya oyun içinden yapıyorum ayarlarımı.

Desteklenmiyor derken neyi desteklemiyor mesela onu belirtebilir misiniz ? bende var ama daha experience programından csgo için hiç ayar yapmadım mesela . hep nvidia denetim masasından veya oyun içinden yapıyorum ayarlarımı.
çözdüm sorunu gene de teşekkür ederim.

Geri