HDMI ile bağlı, Display ile bağlayın.Selam dostlar g-sync özelliğini açmak için NVidia denetim masasına girdim fakat özellik yoktu neden olabilir GTX 1660 süper aoc 24g2u5/bk yardım edebilir misiniz
HDMI ile bağlamışsınız, G-Sync'i kullanabilmek için DP kablosu şart.Selam dostlar g-sync özelliğini açmak için NVidia denetim masasına girdim fakat özellik yoktu neden olabilir GTX 1660 süper aoc 24g2u5/bk yardım edebilir misiniz
Kabla monitörün kutusundan mı çıkar ekran kartından mıHDMI ile bağlı, Display ile bağlayın.
Hocam hangisinden daha iyi görüntü alırım ona göre takacamdaHDMI ile bağlamışsınız, G-Sync'i kullanabilmek için DP kablosu şart.
Alıntıyı görüntüle
Hdmı dan mı daha iyi görüntü alırım dp den miDp ile bağlıcan
Görüntü alışınızda pek fark olmaz, HDMI ile G-Sync kullanamazsınız.Kabla monitörün kutusundan mı çıkar ekran kartından mı
Hocam hangisinden daha iyi görüntü alırım ona göre takacamda
Buldum hocam kutuda varmış bide monitör ayarlarında hdr var ama resident evil 2 remake açınca gözükmüyorGörüntü alışınızda pek fark olmaz, HDMI ile G-Sync kullanamazsınız.
Bu yüzden DP almanız çok önemli ve önerdiğim bir hareket olur.
Kablo monitörün kutusundan çıkar ama sanırım çıkmamış, ayrıca almak zorundasınız.
Önerim budur.
Paugge V1.2 Vesa DisplayPort Sertifikalı 21.60 Gbps Bandwith Fiyatı
Paugge V1.2 Vesa DisplayPort Sertifikalı 21.60 Gbps Bandwith en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com