wolvesina 80+ Silver Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 2,713 Dahası Reaksiyon skoru 1,359 İsim Arda Gezer 8 Ocak 2022 #1 Merhaba son 3-4 gündür Nvidia'da Alt + Z ile gelen menü açılmıyor kayıt vs. alamıyorum bunun sebebi nedir? daha önce alabiliyordum sürümüm güncel.
Merhaba son 3-4 gündür Nvidia'da Alt + Z ile gelen menü açılmıyor kayıt vs. alamıyorum bunun sebebi nedir? daha önce alabiliyordum sürümüm güncel.
stereohearts 80+ Gold Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 8,416 En İyi Cevap 3 Dahası Reaksiyon skoru 15,372 Konum Cehennem İsim Enes Instagram @stereocrypex Steam ✪SoloTürk Twitter rulerkoala Discord stereohearts#1401 8 Ocak 2022 #2 wolvesina yazmış: Merhaba son 3-4 gündür Nvidia'da Alt + Z ile gelen menü açılmıyor kayıt vs. alamıyorum bunun sebebi nedir? daha önce alabiliyordum sürümüm güncel. Devamı için tıklayın... Bazen bende de oluyor, GeForce Experience üzerinden ayarlardan kayıt özelliğini kapatıp açınca düzeliyor
wolvesina yazmış: Merhaba son 3-4 gündür Nvidia'da Alt + Z ile gelen menü açılmıyor kayıt vs. alamıyorum bunun sebebi nedir? daha önce alabiliyordum sürümüm güncel. Devamı için tıklayın... Bazen bende de oluyor, GeForce Experience üzerinden ayarlardan kayıt özelliğini kapatıp açınca düzeliyor