Hocam tekrar denedim güvenli modda yapmayı bu sefer silindi eski sürücü yenisini videodaki gibi devam ederek kurdum. Şuan DDU hala yüklü sistemle alakalı bir sakıncası var mı bunun yoksa silmeli miyim?Sabahı bekleyin bilen biri çıkar
DDU'nun yüklü olması herhangi bir sorun teşkil etmez.Hocam tekrar denedim güvenli modda yapmayı bu sefer silindi eski sürücü yenisini videodaki gibi devam ederek kurdum. Şuan DDU hala yüklü sistemle alakalı bir sakıncası var mı bunun yoksa silmeli miyim?
Driver booster'ın kurduğu diğer driverları kaldırmam gerekir mi? Yoksa direk silip normal kullanmaya devam mı edeyim?DDU'nun yüklü olması herhangi bir sorun teşkil etmez.
Hemen o Driver Booster'dan kurtulun.
Faydası olur, ileride çok başını ağrıtabilir.Driver booster'ın kurduğu diğer driverları kaldırmam gerekir mi? Yoksa direk silip normal kullanmaya devam mı edeyim?
Evet maalesef.Onları nereden görüp nasıl kaldırabilirim? Veya en basit çözüm format atıp baştan mı yüklemek ?
Temiz bir format iyi olabilir. Hatta olacaktır.Onları nereden görüp nasıl kaldırabilirim? Veya en basit çözüm format atıp baştan mı yüklemek ?