başkan dduyla silip yükledim yine aynı hatayı veriyor nasıl yapabilirimDriver'ı nasıl siliyorsun. En garanti yöntem DDU ile silmektir. DDU ile sil bir de öyle dene. Bilgisayarı güvenli modda başlatarak DDU'yu kullanmanı öneririm.
Display Driver Uninstaller (DDU) download version 18.0.8.3
Download Display Driver Uninstaller (DDU) - Remove AMD/NVIDIA/INTEL Graphics Drivers Cleanly - DDU is a driver removal utility that helps you completely uninstall AMD/NVIDIA graphics card drivers and packages from your system, leaving no leftovers behind, including registry keys, folders, files...www.guru3d.com
her şey güncel ama internet bağlıyken yapmıştım silme işleminiÖncelikle girip kalite güncellemeri dahil tüm windows güncellemelerini alın.
Sonra güvenli modda, ddu ile internetsiz temizleme yapın.
Driverı kurduktan sonra bağlayın tekrar interneti.
NVİDİA - AMD - İNTELnvidia driverları işte düzgün çalışsa şaşırırsın
amd de yaşamadıgım sorunu bunda yaşadım emin olabilirsin gayette uzun süreli kullanınca ne oldugun anlıyorsun ilk baslarda güzeldi sonradan bozdu driverları suanda bozuk driver kullanıyorum fpsler yerlerdeNVİDİA - AMD - İNTEL
Bu 3 GPU firması arasından yazılım sorunları vs. hakkında şikayet edeceğiniz son markadır.
Sanki çok genelde NVİDİA'da böyle bir sorun varmış demeniz garip olmuş.
-İnternet bağlantınız olsun.her şey güncel ama internet bağlıyken yapmıştım silme işlemini
Windows Registry Editor Version 5.00
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\PolicyManager\current\device\Update]
"ExcludeWUDriversInQualityUpdate"=-
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\PolicyManager\default\Update]
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\WindowsUpdate\UX\Settings]
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Windows\WindowsUpdate]
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\PolicyManager\default\Update\ExcludeWUDriversInQualityUpdate]
"value"=dword:00000000
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Device Metadata]
"PreventDeviceMetadataFromNetwork"=-
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\DriverSearching]
"SearchOrderConfig"=dword:00000001
"DontSearchWindowsUpdate"=-
Valla bu da olmadı başkan aygıt yöneticisinde ekran kartı görünmüyo görünmesi mi lazım driver kurarken ondan mı acaba-İnternet bağlantınız olsun.
-Not defteri açın, aşağıda yazdığımı yapıştırın. Farklı kaydet deyin ve kayıt türünü "tüm dosyalar" yapıp. DriverUpdate.reg yazın.
Ve kaydettiğiniz o dosyayı çalıştırın "Evet" ve ardından "Tamam" deyin.
Kod:Windows Registry Editor Version 5.00 [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\PolicyManager\current\device\Update] "ExcludeWUDriversInQualityUpdate"=- [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\PolicyManager\default\Update] "ExcludeWUDriversInQualityUpdate"=- [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\WindowsUpdate\UX\Settings] "ExcludeWUDriversInQualityUpdate"=- [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Windows\WindowsUpdate] "ExcludeWUDriversInQualityUpdate"=- [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\PolicyManager\default\Update\ExcludeWUDriversInQualityUpdate] "value"=dword:00000000 [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Device Metadata] "PreventDeviceMetadataFromNetwork"=- [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\DriverSearching] "SearchOrderConfig"=dword:00000001 "DontSearchWindowsUpdate"=-
1- Güvenli moda girin.
2- DDU ile aşağıdaki verdiğim ayarlarla "Temizledikten sonra yeniden başlat" seçeneği ile temizleyin.
Alıntıyı görüntüle
3- PC açılınca ilk 10 dakika hiçbirşeye dokunmadan normal tarayıcınızda falan takılın.
Eğer driverınızı yüklerse Windows otomatik sonra sizde pcyi yeniden başlatıp ardından güncel dosyayı çalıştırıp yükleyin.