Neler Yeni

Nvidia NIS Açılmıyor

Xpex.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Hamza
Merhaba arkadaşlar

Laptop kullanıcısıyım, Donanım Arşivişi'nin son videosunu görüp ben de cihazımda NIS kullanmak istedim fakat hiçbir şekilde açamadım.
Ekran kartı sürüsü güncel keza Geforce Experience de öyle. Cihazımın özelliklerini aşağıya bırakıyorum yardımcı olursanız çok mutlu olurum.
-i5 11400H
-RTX 3050Ti
-16Gb RAM

nıs.png

Son düzenleme:

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,090
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
I5 11400F masaüstü işlemcisi.

RGB Delisi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,285
İsim
Anonim-Anonim
Abdullah abi videoda detaylı bir şekilde anlatmıştı diye hatırlıyorum. oradan bakabilirsiniz.
İşlemciyi doğru yazdığınıza emin misiniz?

Xpex.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Hamza
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Genzo

80+
Benim laptop ekran kartımda mx230 büyük bi heyecanla yaptım. 3d seçeneklerinde sizinki ile aynı seçenekler var. Abdullahın gösterdiği seçenekte çıkmıyor. Nasıl yapacaz bilmiyorum. Yardım..
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benim laptop ekran kartımda mx230 büyük bi heyecanla yaptım. 3d seçeneklerinde sizinki ile aynı seçenekler var. Abdullahın gösterdiği seçenekte çıkmıyor. Nasıl yapacaz bilmiyorum. Yardım..

alienemre

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
218
İsim
Yunus Emre Özdemir
İlgilendiği Kategoriler
Bilim,fizik,biyoloji,transhümanizim,oyun,astronomi,ilkler tarihi,evrim.
Abdullah abi videoda detaylı bir şekilde anlatmıştı diye hatırlıyorum. oradan bakabilirsiniz.
İşlemciyi doğru yazdığınıza emin misiniz?
evet detaylı anlatıyor ama ordaki seçecenek laptopta yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Barış Can Çelikkol
Ben de bunu denedim ve NIS'i laptopumda bulamadım sonra biraz araştırma yaptım ve birkaç sitede laptopu monitöre bağlayınca NIS kullanıma açılıyor diyorlardı laptopumu masaüstü bilgisayarımın monitörüne HDMI ile bağladım fakat yine aynı NIS aktif olmuyor :(

2goated

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Emin
Ben de laptop kullanıcısıyım ayrı bir monitör kullanmama rağmen NIS ayarlari experience de de gözükmüyor. Çözüm yok gibi

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Ayrı monitörle yapınca olur mu bilmiyorum ama normalde zaten nvidia masasındaki diğer sekmeler laptoplarda olmuyor. Muhtemelen kullandığı ekran kartı birincil ekran kartı olmadığı için. Laptoplarda genellikle birincil kart hd graphics oluyor. Nvidia kartlar da performans için gerekli durumlarda kullanılıyor. Sadece laptop ile bir çözümü olduğunu düşünmüyorum.

Top Bottom