Neler Yeni

Nvidia otomatik oyun optimizasyonu hk.

Amazon42

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Kerim Ergin
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar :)
Instagram
kerimsins78
Facebook
kerimbey55
Dostlar herkese iyi geceler diliyorum bir sorum olacaktı.
Nvidia ekran kartına geçtim ve uzun süredir amd kullandığım için hiç bilgim yok.
Bu nvidia da oyun için otomatik optimize özelliğini çalıştırırken oyunda mı olmamız lazım yoksa oyunda degilken mi?
Cyberpunk 2077 oyununda optimize et diyorum ama optimize etmiyor otomatik olarak

Bartuu

80+ Silver
Optimize et diyince sadece oyun içi ayarları değiştiriyor diye biliyorum aktif optimizasyon vs. değil

Amazon42

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Kerim Ergin
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kerimsins78
Facebook
kerimbey55
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Optimize et diyince sadece oyun içi ayarları değiştiriyor diye biliyorum aktif optimizasyon vs. değil
Oyun içi ayarları değiştiriyor ama dediğim gibi cyberpunk 2077 oyununda ayar değiştirmiyor, herhangi bir hatada vermiyor. Bu optimize et tuşuna basarken oyun açık mı olmalı yoksa kapalı mı acaba?

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,474
İsim
Sarp Yılmaz
Oyun içi ayarları değiştiriyor ama dediğim gibi cyberpunk 2077 oyununda ayar değiştirmiyor, herhangi bir hatada vermiyor. Bu optimize et tuşuna basarken oyun açık mı olmalı yoksa kapalı mı acaba?
Kapalıyken de yapıyor açık olmasına gerek yok.

gaMMic_777

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
190
İsim
Burhan Bey
Oyunun açık veya kapalı olması gerekmiyor, yalnız yeni kurulan oyunu önce çalıştırıp oyun içi ayarlarına bir bakmanız faydalı oluyor. Bu arada her oyun desteklenmiyor ve desteklenen bazı oyunları da hiç bir suretle optimize edemiyor. En azından bende böyle bir deneyim oluşturdu.

Amazon42

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Kerim Ergin
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kerimsins78
Facebook
kerimbey55
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Suanlik sadece cyberpunk 2077 oyununda deneme şansım oldu ve o da ayarlara ellemedi optimize et dediğim halde. Kapalı denesem olur mu sizce? Ben direkt oyunda iken yapıyordum optimize et diye

Top Bottom