Nvidia smooth motion açınca ekranda flickering yaşanması

Reaksiyon skoru
16
Dying light 2 de smooth motion özelliğini açtıktan sonra frame generation aktif edince, flickering yaşanıyor, dlss kapayıp denedim g sync kapadıktan sonra denedim fln hiç çözülmedi, her türlü bildiğim yöntemi denedim. Kısa özet: (smooth motion aktif edince frame generation kullanınca bu yaşanıyor, smooth motion kullanmayınca bi problem olmuyor)
1000017174.webp

mfgde böyle bir şey olmuyor evet sadece afmf2 ve smooth motionda böyle oluyor
sonucta 2 katı fps veriyor bir yerlerden kısması gerek yazılımın

mfgde böyle bir şey olmuyor evet sadece afmf2 ve smooth motionda böyle oluyor
sonucta 2 katı fps veriyor bir yerlerden kısması gerek yazılımın
ekran kartım 4060 ti 16gb, 50 serisi olsa tamam dicem, smooth motion çıktı çıkalı bu sorunu haala çözmediler, özellikle dying light 2 gibi popüler bi oyunda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İkisini aynı anda mı açıyorsun?
evet sadece şunu merak ettim bu sorun tek bendemi yaşanıyor, donanımsalmı, çünkü internette araştırıyorum hiç kimsede yok, görenlerden ricam dying light 2 ye sahip ve 40 serisi ekran kartına sahip biri smooth motion ve frame generation aynı anda açıp deneyip aynı sorun yaşanıyormu bana söylemesini istiyorum

ekran kartım 4060 ti 16gb, 50 serisi olsa tamam dicem, smooth motion çıktı çıkalı bu sorunu haala çözmediler, özellikle dying light 2 gibi popüler bi oyunda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

evet sadece şunu merak ettim bu sorun tek bendemi yaşanıyor, donanımsalmı, çünkü internette araştırıyorum hiç kimsede yok, görenlerden ricam dying light 2 ye sahip ve 40 serisi ekran kartına sahip biri smooth motion ve frame generation aynı anda açıp deneyip aynı sorun yaşanıyormu bana söylemesini istiyorum
İkisini aynı anda çalıştırmaman gerekiyor, çakışıyorlar muhtemelen. Sadece sende olduğunu sanmıyorum.

İkisini aynı anda çalıştırmaman gerekiyor, çakışıyorlar muhtemelen. Sadece sende olduğunu sanmıyorum.
peki bazı oyunlarda adamlar smooth motion ve frame generation aynı anda açıp multi frame generation gibi gösteriyorlar, yani demekki oluyormu oluyor, sadece bunu dying light 2 için test edenler yok, ondan sordum biri bunu deneyebilirmi vesaire

peki bazı oyunlarda adamlar smooth motion ve frame generation aynı anda açıp multi frame generation gibi gösteriyorlar, yani demekki oluyormu oluyor, sadece bunu dying light 2 için test edenler yok, ondan sordum biri bunu deneyebilirmi vesaire
Anladım. Bence konuyu ve başlığı da güncelleyin oradan tam anlaşılmıyor bunu istediğiniz.

Geri