U userboy 80+ Katılım 22 Ocak 2024 Mesajlar 108 Dahası Reaksiyon skoru 24 İsim polat 31 Mart 2024 #1 pc yeni aldım sürücüyü güncelleyeyim dedim son sürücü olarak geforce game ready ve bi altında da nvidia stuido sürücüsü çıktı hangisini yükleyeyim Mesaj otomatik birleştirildi: 31 Mart 2024 biriniz yazın yav
pc yeni aldım sürücüyü güncelleyeyim dedim son sürücü olarak geforce game ready ve bi altında da nvidia stuido sürücüsü çıktı hangisini yükleyeyim Mesaj otomatik birleştirildi: 31 Mart 2024 biriniz yazın yav
T TİTAN. 80+ Platinum Katılım 9 Ekim 2021 Mesajlar 12,439 31 Mart 2024 #2 userboy yazmış: pc yeni aldım sürücüyü güncelleyeyim dedim son sürücü olarak geforce game ready ve bi altında da nvidia stuido sürücüsü çıktı hangisini yükleyeyim Mesaj otomatik birleştirildi: 31 Mart 2024 biriniz yazın yav Devamı için tıklayın... Gamze ready olan
userboy yazmış: pc yeni aldım sürücüyü güncelleyeyim dedim son sürücü olarak geforce game ready ve bi altında da nvidia stuido sürücüsü çıktı hangisini yükleyeyim Mesaj otomatik birleştirildi: 31 Mart 2024 biriniz yazın yav Devamı için tıklayın... Gamze ready olan