Neler Yeni

Yardım Nvme yi Sata ssd ye nasıl dönüştürürüm

Alaku

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mahmut Emin Aydın
Elimde bi nvme ssd var laptopdan söktüm bunu nasıl sata ssd ye dönüştürebilirim Burdan resme bakabilirsiniz

goygoy.x

80+
İnternete NVME to SATA yazıp uygun olanı alabilirsin. Tek yol bu.

AliMert37

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
979
İsim
Ali Mert Okuducu

Alaku

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mahmut Emin Aydın
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,365
İsim
Selim
Elimde bi nvme ssd var laptopdan söktüm bunu nasıl sata ssd ye dönüştürebilirim Burdan resme bakabilirsiniz
Hocam bilgisayarınız kasa ise ve pcie x1 slotunuz boşsa Pcie X1 to M2 olan donusturuculeri almanız daha iyi olabilir. pcie 3.0 X1 ise yaklaşık 1gb/s, 4.0 X1 ise yaklaşık 2gb/s okuma yazma değerlerine ulaşabilirsiniz.

THERION

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Tahir
500gb ssd ile aynı para. Direkt sata SSD alsa daha iyi olur sanki
Bende ona baktım ama fiyat araştırması yapmadım açıkçası ilk çıkan yurt içi linki attım belki daha uygun fiyatlıları vardır. Şahsi fikrim her zaman için orijinal kullanmaktan yana açıkçası sataysa sata nvme ise nvme elzem durumlar hariç herhangi bir dönüştürücü ürün kullanmayı sevmiyorum ben
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam normal m2 dönüştürücüler 100-150 lira bu niye 900 hem arkadaşın dediği gibi normal sata alsam daha iyi. ben elimdekini kullanabilmek için istiyorum ama piyasada galiba bu dönüştürücüler yok
Direk ürün tavsiyesi olarak atmadım linki hocam fikir olsun diye fiyat araştırması yapmadım

Alaku

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mahmut Emin Aydın
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam bilgisayarınız kasa ise ve pcie x1 slotunuz boşsa Pcie X1 to M2 olan donusturuculeri almanız daha iyi olabilir. pcie 3.0 X1 ise yaklaşık 1gb/s, 4.0 X1 ise yaklaşık 2gb/s okuma yazma değerlerine ulaşabilirsiniz.
elimde bir laptop daha var ona takacağım için pcie yok hocam. en iyisi takas fln yapmak herhalde ya da satmak

Top Bottom