Neler Yeni

NWİDİA OYUNU KENDİ KENDİNE OPTİMİZE EDİYOR

özöz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
özge
2.png

Mesaj otomatik birleştirildi:

ARKADAŞLAR OYNADIĞIM RAİNBOW OYUNUNDA AYARI PERFONMASA ÇEKMEME RAĞMEN BİR KAÇ DK SONRA NWİDİA KENDİ KENDİNE OPTİMİZE EDİP KALİTEYE ÇEKİYOR BUDA OYUNDA FPS DÜŞÜŞÜNE SEBEP VERİYO BUNUN Bİ ÇÖZÜMÜ VARMIDIR

Ekler

• 1.png
    1.png
    865.8 KB · Hit: 19
Dahası  
Reaksiyon skoru
143
İsim
Burhan Bey
Tabi ki, yine aynı pencerede sağ üste kullanıcı adınızın yanında ayarlar çarkına basın, solda ki sekmelerden oyunlar ve uygulamaları seçin, otomatik olarak optimize et kutucuğundaki tik işaretini kaldırın, bu kadar.

özöz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
özge
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tabi ki, yine aynı pencerede sağ üste kullanıcı adınızın yanında ayarlar çarkına basın, solda ki sekmelerden oyunlar ve uygulamaları seçin, otomatik olarak optimize et kutucuğundaki tik işaretini kaldırın, bu kadar.
hocam denedim yine aynı kendi kendine optimize ediyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
143
İsim
Burhan Bey
Nvidia mevcut donanımınıza göre optimum ayarları kendisi yapıyor ama bunu değiştirebiliyorsunuz. 2. attığınız görseldeki özel ayar çubuğunu performansa doğru yaklaştırıp uygula derseniz yeni optimum ayarı bu ayar oluyor. Yalnız çok sağlıklı çalışan bir uygulama değil, bazı oyunlarda sıkıntılar yaşatabiliyor. Anladığım kadarıyla siz ayarı yapıyorsunuz ama kendi kendine yine eski ayarına mı dönüyor? Diğer oyunlarda nasıl? Uygulamayı kaldırıp tekrar kurmayı deneyebilirsiniz, ama dediğim gibi uygulamada da hatalar var.

özöz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
özge
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
anladım hocam ilgin için teşşekür ederim

Erpol

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
491
İsim
Ertuğrul Bolat
Nvidia denetim masasından ayarları performans yapın ve kaydedin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,007,364
Üyeler
159,608
Son üye
alider19
Top Bottom