Neler Yeni

Çözüldü✓ Nzxt H510 Elite Kasasına 3 Fanlı Ekran Kartı Sığar mı ?

Lunchx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
Hasan Ciftci
Öncelikle merhaba iyi günler, yeni bir bilgisayar toplayacağım ve Nzxt H510 Elite modelini seçtim ve 3 fanlı bir ekran kartı modeli düşünüyorum soğutma konusunda iyi olması için, eğer bu kasaya 3 fanlı bir ekran kartı modeli sığıyor ise önerilerinizi bekliyorum. Almak istediğim ekran kartı RTX 3070 serisi.

Lunchx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
Hasan Ciftci
Sığar Fakat Bence Nerden Topluyosun Bilmiyorum Ama Fursatın Varsa Git O Kasaya 3 Fanlı Bir Ekran Kartı Takmaya Çalış Şunuda Söylim Soğutmada Önemli Olan (Çok Önemli) Olan Bir Faktör Değil Fan İçindeki Metal Blokların Çokluğu Ve Çip Sete Yakınlığı Ve Arka Metal Kasa
Direkt Amazon üzerinden toplayacağım bilgisayarı deneme fırsatım yok yani
Mesaj otomatik birleştirildi:

Daha uygun fiyata Asus tuf serisinde var yine 3 fan aslında pandada aklım kaldı

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Çağdaş
Direkt Amazon üzerinden toplayacağım bilgisayarı deneme fırsatım yok yani
Knk İçine Gerçekten Ateş Düşürmek İstemem Fakat Amazona Güvenmemeni Tavsiye Ederim Kendi Elinle Toplasan Daha İyi Olur İlk Kez Güncel Sistem Alıcaksan Elinde Şuan Sağlam Biley Yoksa İşini Riske Atma Derim

Lunchx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
Hasan Ciftci
Knk İçine Gerçekten Ateş Düşürmek İstemem Fakat Amazona Güvenmemeni Tavsiye Ederim Kendi Elinle Toplasan Daha İyi Olur İlk Kez Güncel Sistem Alıcaksan Elinde Şuan Sağlam Biley Yoksa İşini Riske Atma Derim
Önerin ve uyarın için teşekkür ederim ama sırf onun içim bile form açtım ve herkes güvenilir diyor bilmiyorum yorumları falan Türkiye’de yaşamıyorum ve olduğum bölgede böyle tam vatan bilgisayar gibi parça satan yok var işedi tam bir kazık ne yapacağımı bende bilmiyorum şuan.

Bak mesela şu anda 16 17 K ya topladığım bir sistemi 19 20k arası topladım oda yüne mecbur internet stok yok mağazada.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Çağdaş
Önerin ve uyarın için teşekkür ederim ama sırf onun içim bile form açtım ve herkes güvenilir diyor bilmiyorum yorumları falan Türkiye’de yaşamıyorum ve olduğum bölgede böyle tam vatan bilgisayar gibi parça satan yok var işedi tam bir kazık ne yapacağımı bende bilmiyorum şuan.

Bak mesela şu anda 16 17 K ya topladığım bir sistemi 19 20k arası topladım oda yüne mecbur internet stok yok mağazada.
Tr de olsan çok seçenek var ama denemekten başka çaren yoksa denicen mecbur

Lunchx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
Hasan Ciftci

YiğitAysul

80+ Silver
Bir çok yerde araştırdım bir kısım 2 fanlı modelleri destekliyor diyor bir kısımda 3 fankı model de takabilirsiniz diyor

Bu konulara pek hakim değilim Custom dan bahsetme şekliniz nedir hocam, mesh bir şey koymak mı ?

Ve önerdiğiniz ekran kartı nedir rtx 3070 mi yoksa 3060 mı?
Bana göre 3060 1080p kartı ama 3070 le 2k çözünürlükte daha rahat oynarsınız monitörünüzün çözünürlüğü nedir ?

Bir çok yerde araştırdım bir kısım 2 fanlı modelleri destekliyor diyor bir kısımda 3 fankı model de takabilirsiniz diyor

Bu konulara pek hakim değilim Custom dan bahsetme şekliniz nedir hocam, mesh bir şey koymak mı ?

Ve önerdiğiniz ekran kartı nedir rtx 3070 mi yoksa 3060 mı?
Evet bahsettiğim el yapımı , birçok tasarım mevcut DA videosunu çekmişti ben h510 elite için sorduğumda en son 150 TL idi (Fiyat artmış olabilir )

Lunchx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
Hasan Ciftci
Bana göre 3060 1080p kartı ama 3070 le 2k çözünürlükte daha rahat oynarsınız monitörünüzün çözünürlüğü nedir ?
1080q ama ilerdeki zamanlarda değiştiririm, Asus tut rtx 3070 i öneriyormusum hocam nedense en ucuz ekran kartları o serinde. Ayrıca H510 Elite yi kullandığını söylemiştin hava konusunda sorun yaşatır mı bana.

Evet bahsettiğim el yapımı , birçok tasarım mevcut DA videosunu çekmişti ben h510 elite için sorduğumda en son 150 TL idi (Fiyat artmış olabilir )
Öyle bir imkanım yok şuan olduğum ülkede öyle yerler çok yok bilgisayar toplayan az mağazalar var ve hepsi kazık.

YiğitAysul

80+ Silver
1080q ama ilerdeki zamanlarda değiştiririm, Asus tut rtx 3070 i öneriyormusum hocam nedense en ucuz ekran kartları o serinde. Ayrıca H510 Elite yi kullandığını söylemiştin hava konusunda sorun yaşatır mı bana.

Öyle bir imkanım yok şuan olduğum ülkede öyle yerler çok yok bilgisayar toplayan az mağazalar var ve hepsi kazık.
Hocam bir mesh kasa performansı bekleme ama zaten sen de sıvı soğutma var o yüzden hiç sorun yaşamassın
Tuf serisi 30 serisinde gayet başarılı fakat Nvidia takıntım yoksa rx6750 veya rx6700xt almanı öneririm şuanda da asun un cashback kampanyası var yaklaşık 1700 Tl geri ödeme yapıyor

Lunchx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
Hasan Ciftci
Hocam bir mesh kasa performansı bekleme ama zaten sen de sıvı soğutma var o yüzden hiç sorun yaşamassın
Tuf serisi 30 serisinde gayet başarılı fakat Nvidia takıntım yoksa rx6750 veya rx6700xt almanı öneririm şuanda da asun un cashback kampanyası var yaklaşık 1700 TL geri ödeme yapıyor
Tamamdır eyvallah teşekkür ederim reis geç cevap içim kusura bakma, nvidia 30 serisine bir şeyim var ya ama yinede teşekkür ederim hem önerin hemde sorduğum sorunun cevabı için iyi günler.

YiğitAysul

80+ Silver
Tamamdır eyvallah teşekkür ederim reis geç cevap içim kusura bakma, nvidia 30 serisine bir şeyim var ya ama yinede teşekkür ederim hem önerin hemde sorduğum sorunun cevabı için iyi günler.
Rica ederim umarım istediğiniz gibi bir sistem olur

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,126
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
3090 bile sığıyor o kasaya.

Lunchx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
Hasan Ciftci

YiğitAysul

80+ Silver
Eyvallah teşekkür ederim ama kasada biraz endişeleniyorum hava konusuna sadece.

Evet sığıyor ama kasada sıvı soğutma olmadığında toplam 34 cm diye biliyorum ama sıvı soğutma olduğunda 31 cm ye kadar max takılıyor
Kasayı daha almadınız mi ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,004,543
Üyeler
159,173
Son üye
egekral
Top Bottom