Neler Yeni

Çözüldü✓ Nzxt H510 Elite Kasasına 3 Fanlı Ekran Kartı Sığar mı ?

Lunchx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
Hasan Ciftci
Öncelikle merhaba iyi günler, yeni bir bilgisayar toplayacağım ve Nzxt H510 Elite modelini seçtim ve 3 fanlı bir ekran kartı modeli düşünüyorum soğutma konusunda iyi olması için, eğer bu kasaya 3 fanlı bir ekran kartı modeli sığıyor ise önerilerinizi bekliyorum. Almak istediğim ekran kartı RTX 3070 serisi.

Lunchx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
Hasan Ciftci
Kasayı daha almadınız mi ?
Hayır şuan hiçbir parça yok, herşeyi tamamen düşünüp almak istedim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yani düşünmeden al denilebilecek bir kasa mı ?

Furkan²

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,344
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Eyvallah teşekkür ederim ama kasada biraz endişeleniyorum hava konusuna sadece.

Evet sığıyor ama kasada sıvı soğutma olmadığında toplam 34 cm diye biliyorum ama sıvı soğutma olduğunda 31 cm ye kadar max takılıyor
Evet sıvı soğutma takılacaksa ona göre hesap yapmak lazım ben kule tipi kullandığım için sorun olmuyor.

Lunchx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
Hasan Ciftci
Evet sıvı soğutma takılacaksa ona göre hesap yapmak lazım ben kule tipi kullandığım için sorun olmuyor.
Yani kule tipi hava aldığına göre sıvı soğutma hayliyle alır gibi teşekkür ederim cevap için.

Furkan²

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,344
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Yani kule tipi hava aldığına göre sıvı soğutma hayliyle alır gibi teşekkür ederim cevap için.
Sorun olmuyor derken hava akışını kastetmemiştim, hava akışı olarak çok iyi değil çünkü hava alacak yer az kasanın kendi fanları iyi olduğu için idarelik. Benim işlemci ve ekran kartı çok ısındığı için ben yan kapağı açıyorum. Eğer bu kasayı alacaksan güzel bir sıvı soğutma alman lazım hatta ekstra da alta 2 fan koyabilirsin ya da benim gibi yan kapağını açman. Sıvı soğutma olarak arctic liqud freezer II 240 yada 280 öneririm.

YiğitAysul

80+ Silver
Hayır şuan hiçbir parça yok, herşeyi tamamen düşünüp almak istedim

Yani düşünmeden al denilebilecek bir kasa mı ?
Hocam görünümü konusunda bana kalırsa rakibi yok yada h510 flow alarak içine ekstra h510 un içindeki parçaları ayrıca alarak modifiye edebilirsiniz

Lunchx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
Hasan Ciftci
Hocam görünümü konusunda bana kalırsa rakibi yok yada h510 flow alarak içine ekstra h510 un içindeki parçaları ayrıca alarak modifiye edebilirsiniz
Ya nedense h510 flow un ön kısmını beğenmedim yoksa direkt onu seçerdim, bir video görmüştü instagram veya YouTube olması lazım adam kasanın üst kısmındaki toz filtresini ön kısmı camı söküp yapıştırıyor ve yinede güzel gözüküyor muhtemelen o kasayı alacağım, teşekkür ederim ilgilenip cevap verdiğin için iyi günler.

YiğitAysul

80+ Silver
Ya nedense h510 flow un ön kısmını beğenmedim yoksa direkt onu seçerdim, bir video görmüştü instagram veya YouTube olması lazım adam kasanın üst kısmındaki toz filtresini ön kısmı camı söküp yapıştırıyor ve yinede güzel gözüküyor muhtemelen o kasayı alacağım, teşekkür ederim ilgilenip cevap verdiğin için iyi günler.
Rica ederim , eğer bir sorununuz olursa yazabilirsiniz , iyi günler

Lunchx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
Hasan Ciftci
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular