YiğitAysul
80+ Silver
Silindi.
Son düzenleme:
Fotoğraf koysaydınız keşke, yine de elinize sağlık.İlk olarak incelemem çok ayrıntılı olmiycak deneyimlerimi anlatmak istedim
Kasayı indirimlerde 1500 TL ye almıştım yaklaşık 1 aydır kullanıyorum
Kasada montaj yapmak cidden çok kolay
Hava akışını herkes gömüyor ama şunu da yanına eklemek gerek bu kasanın her yeri kapali elbet bir mesh kasalara göre daha sıcak çalışacak
Kasamda 5600x ve stok fan kullanıyorum
Bu sıcak havalarda ve stok fanla valorantta ortlama maks 80 dereceyi gördüm bence iyi bir sıcaklık değeri onun dışında fiyatı Türkiye şartlarında biraz markaya para verdiğinizi düşünebilirsiniz
Kasanın görüntüsü zaten çok hoş ve çok yer kaplamayan bir kasa
Sorun yaşadığım bir konuda kasayla bilgisi olan çok az insan var ve hala lf280 nin kasama uyup uymadığı hâla kesin olarak bulamadım
Kasayla ilgili sorularınız varsa bekliyorum
Umarım faydalı bir rehber olur
Mobilden yapinca zor oldu o yüzden editlerim sonrasındaFotoğraf koysaydınız keşke, yine de elinize sağlık.
Teşekkür ederim daha sonra ekliycemFotoğraf eklersen adam gibi olacak.
Eline sağlık.
Senin gibiBoş inceleme.
ac kapiyi aras kargoTeşekkür ederim daha sonra ekliycem
Mesaj otomatik birleştirildi:
Senin gibi
Bu şakayi da hâlâ yapmassınac kapiyi aras kargo
Bu şekilde tepki vermene gerek yok ki, inceleme pek iyi değil kendi yorumum veya deneyiyim diyebilirdin buna bölümlere ayır ve fotoğraf ekleSenin gibi
Zaten belirttim ayrıntılı bir inceleme yapmak istemedim diyeBu şekilde tepki vermene gerek yok ki, inceleme pek iyi değil kendi yorumum veya deneyiyim diyebilirdin buna bölümlere ayır ve fotoğraf ekle
Tasarım :
Fan'lar
Fan ve Radyatör Desteği :
Boyut ve daha çok sayabilecğeim alt kategorilere ayır, fotoğraflar ile zenginleştir adam bi yandan haklı.