Yardım NZXT H7 Kasa Vidaları ve Montaj Yardımı

fcieaksit

80+
Reaksiyon skoru
18
Nzxt h7 2024 kasa var ve içinden bir sürü vida çıktı internetten baktım ana kart için screw 6-32 x 5mm 9 tane takılacakmış
chatgpt-1755883512820.webp
evet görselde gözüktüğü gibi şimdi abi standoff ayak diyor anakartı kısa devre yapmasın diye havada tutuyormuş
Yaw arkadaş bu kasaya fabrikasyon çıkışlımı yapmışlar niye vidaların içinde standoff 6-32x6.5+4mm standofd wrench diye bir şey var vida görselinde en alttan 1 üst
Bilen işinin ehli biri bana yardım etsin nolur
Bide attığım anakart görselinde görselin ortasında boşluk var oraya kasanın kendi bir şeyi giriyor oraya vida takamıyorum o ayakta tutma şeyimi

Ekler

• 17558876766496827165576254762158.webp
    17558876766496827165576254762158.webp
    1.4 MB · Hit: 71
Abi niye yardım eden yokk ne olur bilen biri gözünüzü seveyim anakartı mal edeceğim diye korkuyorum

Nzxt h7 2024 kasa var ve içinden bir sürü vida çıktı internetten baktım ana kart için screw 6-32 x 5mm 9 tane takılacakmış
Alıntıyı görüntüleevet görselde gözüktüğü gibi şimdi abi standoff ayak diyor anakartı kısa devre yapmasın diye havada tutuyormuş
Yaw arkadaş bu kasaya fabrikasyon çıkışlımı yapmışlar niye vidaların içinde standoff 6-32x6.5+4mm standofd wrench diye bir şey var vida görselinde en alttan 1 üst
Bilen işinin ehli biri bana yardım etsin nolur
Bide attığım anakart görselinde görselin ortasında boşluk var oraya kasanın kendi bir şeyi giriyor oraya vida takamıyorum o ayakta tutma şeyimi
üst görselde en aşağıda bulunan vidaları takacaksın

anakartı kasaya oturtmuş zaten problemini anlayamadım fabrika anladığım kadarıyla sana yedek standoff ayak göndermiş anakartında boşluk oluşursa kasaya monte edebileceğin onları da kasaya montajını yaparken en alttaki vidalar ile kurulum yapacaksın

Abi şu an ankartı monte etmem için ne yapmam gerekiyor kartı oturtturdum onda sıkıntı yok kartı otutturunca kartôn ortasındaki boşluğa kasanın kendinden olan bir şeyi girdi ne olduğunu bilmiyorum o yüzden şey diyorum o şey kısa devre yapmasın anakart diye fabrikasyon çıkışlı standoff diye adlandırılan ayak mı bunu merak ediyorum ayriyeten benim anakartın üzerinde kalan 8 vida yerine 6-32 x 5 mm yidayı takınca iş halloluyormu başka bir işleme gerek varmı anakarta güç verince kısa devre olur mu

muhtemelen içine girdi dediğin standart bağlantılarından biri olan yuvası olarak tahmin ediyorum oynama ve esneme yok ise ve anakart tam oturup bir tarafı havada tutmmuyorsa sorun yoktur

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-08-22 221244.webp
    Ekran görüntüsü 2025-08-22 221244.webp
    9.7 KB · Hit: 33
Abi ben en üstteki vidaları taktım internetten de bakdım yabancı kanallarda youtube videolarında bide redditte en üstteki vidayı söylüyorlar
takabilirsin boyutlara dikkat etmemişim benim kasamda alttkine benzeyen tipte vidalar gelmişti sende ise farklı tipte ama yine de işe yarayacak

ama o usb kablosu ordayken nasıl ekran kartı montajı yapacaksınız , onu farklı bir şekilde götürmeniz gerekiyor

Resim paylaşamıyorum dosya boyutu fazla diyor kamera ayarlarımdan düşüğe çektim kaliteyi gene atmıyor anlamadım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ama o usb kablosu ordayken nasıl ekran kartı montajı yapacaksınız , onu farklı bir şekilde götürmeniz gerekiyor
Dediğinizi anlamadım kasaya takılan kablolardan kı bahsediyorsunuz
Neden montajı engellesin ki
İnanın bilmiyorum ilk kez bu işe giriştim sorular absûrt olabilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

muhtemelen içine girdi dediğin standart bağlantılarından biri olan yuvası olarak tahmin ediyorum oynama ve esneme yok ise ve anakart tam oturup bir tarafı havada tutmmuyorsa sorun yoktur
Bu dediğiniz işlemi kasa sallanıyormu sallanmıyormu olayını yapmam için diğer taktığım vidaları çıkarmam mı gerekiyor yoksa taktığım vidalarla kı denemeliyim

şöyleki 2. görüntüde göze çarpan usb kablosu ekran kartı soketi (pcı) üzerinden gelmiş onun yeri,ni değişmeniz gerek yoksa ekran kartını takarken kabloyu kastırmak zorunda kalacaksınız

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-08-22 222041.webp
    Ekran görüntüsü 2025-08-22 222041.webp
    7.9 KB · Hit: 33
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,156,500
Üyeler
183,789
Son üye