mertcandanzz
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 19
- İsim
- mertcan
- Bütçe
- 400
Merhaba dostlar, yaklaşık 4 gün önce Itopyadan DART-1 sistemini aldım ve ses sorunu yaşamaya başladım. Itopya'ya mail attım getirin incelemeye alalım dediler fakat ne olur ne olmaz eğer değişime göndermek yerine "performansı yerinde zaten değişime gerek yok" şeklinde yaklaşır iseler mecburen soğutmamı kendim değiştirmem gerek. Bana önerebileceğiniz 100-400 ₺ bütçesinde sıvı veya air cooler önerilerinizin hepsine açığım.
Bu testi NZXT Kraken M22 ile yaptığımda 75°C alıyorum (6 dakika)
Açıkçası bu ses sorunu gerçekten beni çok üzdü çünkü günümün yaklaşık 11 saatini işim gereği kulaklıksız bilgisayar başında geçiriyorum.
Ses sorunumun kendisi de ektedir:
NOT: Fan ayarlarını yükselttiğimde bu ses tamamen kesiliyor fakat bu sefer de yüksek fan sesine maruz kalıyorum ve stok fanla yapılan aida64 testinden daha sıcak sonuç alıyorum.
Kullandığım modelin pompası radyatör'ün içerisinde olduğundan pompa arızası gibi bir sorunum olabilirmiş, umarım yarın istanbula gidip sıvı soğutucunun demontajını yaptırdığımda inceleme işleminini yaparken sadece performans odaklı değil de "kullanım konforu" faktörünü de hesaba katarak inceleme yaparlar..
@Abdullah Hacıgül
Açıkçası bu ses sorunu gerçekten beni çok üzdü çünkü günümün yaklaşık 11 saatini işim gereği kulaklıksız bilgisayar başında geçiriyorum.
Ses sorunumun kendisi de ektedir:
Kullandığım modelin pompası radyatör'ün içerisinde olduğundan pompa arızası gibi bir sorunum olabilirmiş, umarım yarın istanbula gidip sıvı soğutucunun demontajını yaptırdığımda inceleme işleminini yaparken sadece performans odaklı değil de "kullanım konforu" faktörünü de hesaba katarak inceleme yaparlar..
@Abdullah Hacıgül