Apple'ın sadelik anlayışı farklı.Telefon veya laptop ile kasayı mı karşılaştırıyorsun şu anda?
Ben aşığım dark sistemlere.Abicim Apple mantığı işte.
Alıntıyı görüntüle
uff anakarta bak lan çıldırıcam mükemmel bişi inşallah fiyatı ucuz olurSon bir kaç aydır Türkiye'de satılan NZXT ürünlerinin sayısı bir elin parmağını geçmiyordu. Ben de dayanamayıp NZXT'nin distribütörlüğünü yapan QP Bilişim'e mesaj attım.
Alıntıyı görüntüle
QP, NZXT stokları için Şubat ayı tarihini verdi. Bunun üstüne Abdullah abi Instagram hesabından şöyle bir paylaşım yaptı;
Alıntıyı görüntüle
Çıktığı günden beri Türkiye'ye hiç uğramayan H510 Elite bile stoklara gelecek. E serisi güç kaynakları ve N7 Z490/N7 Z390 anakartlar da stoklara gelirse gerçekten tadından yenmez. Sistem toplamayı düşünen arkadaşlar dilerlerse Şubat ayını bekleyebilirler.
![]()
![]()
Peşin soyleyeyimuff anakarta bak lan çıldırıcam mükemmel bişi inşallah fiyatı ucuz olur
Türkiye de yaşıyoruz hatırlatayımuff anakarta bak lan çıldırıcam mükemmel bişi inşallah fiyatı ucuz olur
@nzxttr Instagram hesabının biyografisinde QP'nin mail adresi yazıyor. Distribütörü sandım ben.QP distribütörlük yapmıyor. Güncel NZXT distribütörü ARENA oldu.
Aga bu konuda tartışma istemiyorum, ıŞıQSıZ MıŞıQSıZ şekilde en efsane görünen en alfa ve en sade marka NZXT.Son bir kaç aydır Türkiye'de satılan NZXT ürünlerinin sayısı bir elin parmağını geçmiyordu. Ben de dayanamayıp NZXT'nin distribütörlüğünü yapan QP Bilişim'e mesaj attım.
Alıntıyı görüntüle
QP, NZXT stokları için Şubat ayı tarihini verdi. Bunun üstüne Abdullah abi Instagram hesabından şöyle bir paylaşım yaptı;
Alıntıyı görüntüle
Çıktığı günden beri Türkiye'ye hiç uğramayan H510 Elite bile stoklara gelecek. E serisi güç kaynakları ve N7 Z490/N7 Z390 anakartlar da stoklara gelirse gerçekten tadından yenmez. Sistem toplamayı düşünen arkadaşlar dilerlerse Şubat ayını bekleyebilirler.
![]()
![]()
Ne düşmesi kankam hayatım gözlerimin önünden bir film şeridi gibi aktı. Ölürüm ben bu anakartaSiyah anakarta düştüm mükemmel duruyor ürünler.
Franko'ya fakir demek istemezsin benceBen aşığım dark sistemlere.
RGB sevenler fakirdir.
Çünkü pavyona gidecek parası yoktur