4k da bile darboğaz yemenin keyfini çıkarAC Origins Yüksek ayarlarda 4K'da gene darboğaz yiyorum üstüne 83 dereceyi gördüm :/
4k da bile darboğaz yemenin keyfini çıkarAC Origins Yüksek ayarlarda 4K'da gene darboğaz yiyorum üstüne 83 dereceyi gördüm :/
işlemcinin yarı fiyatına soğutma almayı kimse istemez değil miKelepir fiyattan 8700K + anakartı alınır
X52 o işlemci için kule tipi gibi bir şey. Arctic Liquid Freezer II 360 öneririm.
1800Tl idi bu soğutucu kasama sığmıyor diye almamıştım 3k olmuşişlemcinin yarı fiyatına soğutma almayı kimse istemez değil mi
5800x3d alınca satıcam zaten bakalım anakartla beraber 4500 bırakırım gibi geliyor ayrı ayrı almayı düşünen olursada büyük ihtimal işlemci 3k anakarta 1.5k isticemKelepir fiyattan 8700K + anakartı alınır
X52 o işlemci için kule tipi gibi bir şey. Arctic Liquid Freezer II 360 öneririm.
aslında 360 lık soğutucuda alıp ekosistemi iyice asus rog yapasım yok değil1800Tl idi bu soğutucu kasama sığmıyor diye almamıştım 3k olmuş
Parası varsa alsın, yoksa elindeki ile idare etsin. O işlemcinin hakkını bu soğutucu verir.
Rog eko sistem çok tatlı oluyor da çok da pahalı be.aslında 360 lık soğutucuda alıp ekosistemi iyice asus rog yapasım yok değil
Biraz öyle anakart ve ekran kartını rog aldık kasayı değişmem ama sıvı soğutmayı değişmeyi düşünüyorum bu gidişle açıkcası bakalım önce bi deneyim beğenmezsem x52nin 5800x3d ile performansını sıvı soğutmayıda değişirimRog eko sistem çok tatlı oluyor da çok da pahalı be.
Aynen öyle yaparsın başta bi dene bende merak ettim bizle de sonuçları paylaşırsan sevinirim. Asus Rog Ryujin II 360 mm 8KBiraz öyle anakart ve ekran kartını rog aldık kasayı değişmem ama sıvı soğutmayı değişmeyi düşünüyorum bu gidişle açıkcası bakalım önce bi deneyim beğenmezsem x52nin 5800x3d ile performansını sıvı soğutmayıda değişirim
Ryujin 2 değilde Ryujin 1 veya LC 2 alabilirim 8k çok para bakalım en son işlemciyi alırsam uzun süre bişey alabilceğimi sanmıyorum baya borca soktuk kendimiziAynen öyle yaparsın başta bi dene bende merak ettim bizle de sonuçları paylaşırsan sevinirim. Asus Rog Ryujin II 360 mm 8K
8K'ya custom dizilir be, gereksiz bence. Nzxt'nin üstüne Asus logosu yapıştır geç al sana rog sistemRyujin 2 değilde Ryujin 1 veya LC 2 alabilirim 8k çok para bakalım en son işlemciyi alırsam uzun süre bişey alabilceğimi sanmıyorum baya borca soktuk kendimizi
Senin monitörün çözünürlüğü kaç? 1080p or 1440p?Dediklerimin fiyatı 5k idi ama bakalım ya hayırlısı