- En İyi Cevap
- 28
- Reaksiyon skoru
- 12,025
5-6 tane sıfır ilanına baktım. İçi çok güzel. Tam şehir arabası. 
Adamı araba aldığına pişman ettirdiniz.Almış işte neyini tartışıyorsunuz.Ha işte o mini Cooper bu mini Cooper değil![]()
Herkes hızlı lüx araba alacak diye bir kural yok.Adamın zevki buAdamı araba aldığına pişman ettirdiniz.Almış işte neyini tartışıyorsunuz.
Yok knkam ben alıştım, 3k indirimle sistem topluyorum anakarti beğenmedim diyen adam da buralarda bir yerdedirAdamı araba aldığına pişman ettirdiniz.Almış işte neyini tartışıyorsunuz.
Kral şeyden dedim şimdi senin mini cooperın mı var da konuşuyoncular gelir. Arabada çalışma alanı küçük parçası da işçiliği de pahalı oluyor parçaların piyasası çok olmuyor. Tabii sen bunu beğendiysen yine de H.OHa işte o mini Cooper bu mini Cooper değil![]()
İnsanoğlu böyledir işte her şeyi kusursuz ister...Yok knkam ben alıştım, 3k indirimle sistem topluyorum anakarti beğenmedim diyen adam da buralarda bir yerdedir![]()
Arka farlar İngiliz paket mi? Çok güzel gözüküyor onlar.Yok knkam ben alıştım, 3k indirimle sistem topluyorum anakarti beğenmedim diyen adam da buralarda bir yerdedir![]()
Volvo bence daha iyiBenimde aklımda hep böyle bir araba olmuştur. Volvo V40, Mercedes A180 veya Mini.
Hayırlı olsun 900K ya aldıgın şey değer kaybetmez bindiğin sürdüğünde yanında kalır. Eskiden millet ev alırdı yatırım aracı olarak şimdi arabadan toplu iğneye kadar yatırım aracı oldu.0 km mini alıp 0-100 5sn ye yapmak daha mantıklı900K para verince sahibinden linki atmak gibi olmuyor knkam her şeyi degerlendiriyorsun emin ol. 8 yaşında araba demek her şeyi 8 yaşında demektir. Avrupa'da 5 yaşındaki araca hurda gözü ile bakıyorlar.