- En İyi Cevap
- 4
Tam olarak bundan bahsediyordumNe ara 1.2 oldu ya geçen 900'dü. Yetişemiyoruz fiyat artışlarına.
Tam olarak bundan bahsediyordumNe ara 1.2 oldu ya geçen 900'dü. Yetişemiyoruz fiyat artışlarına.
Wolkswagen gurubunda değil hocam mercedes şakamısın ?Volkswagen Gurubu'nun hiç bir aracını sevmediğini belirtti.
Olmaz olmaz, kamu malı bu araba.Bizim Arabamız
@Besim Tibuk Burada liberallik Olmaz dostum
Mercedes VAG grubu değil zaten.Volkswagen Gurubu'nun hiç bir aracını sevmediğini belirtti.
Aa pardon Mercedes'i VAG dan sanmıştımWolkswagen gurubunda değil hocam mercedes şakamısın ?
Aynı ülkenin malı ikiside o kadar.
Dostum seneye 8 yaşına girecek arabanin neyini anlatıyorsun sıfır giriş seviye A mersolar 1.2 MilyonMercedes - Benz C Serisi Fiyatları & Modelleri sahibinden.com'da
Satılık Mercedes - Benz C Serisi fiyatları ve araba modellerinin en güncel ilanları Türkiye'nin en büyük otomobil pazarı sahibinden.com'da!www.sahibinden.com
Sana bu giderdu reis.
O araba o para etmez be kim ne derse desin isterse 20 kapı olsun benim düşüncem bu yönde.
Bir albenisi yok bir kere.
Ayrıca bu araç büyük gereksiz bir kişi için yani.Dostum seneye 8 yaşına girecek arabanin neyini anlatıyorsun sıfır giriş seviye A mersolar 1.2 Milyon
Makam paket işte abi daha ne istiyorsun kusura bakma ama 8 senelik dediğin araba şuan senin aldığın mini den daha kaliteli.Dost acı söyler.Dostum seneye 8 yaşına girecek arabanin neyini anlatıyorsun sıfır giriş seviye A mersolar 1.2 Milyon
Hocam araba baya büyük arkadaslar 3 kapı versiyon zannediyor bir binseler daha inmezlerGüzel seçim, hayırlı olsun güle güle kullan. Bakma sen VW cilere. Bence tam şehir aracı, dıştan küçük içten geniş bir araç.
Kalite olarak farkları yoktur Mini'yi BMW üretiyor gayet kaliteli bir araç ancak o kol dayama dışında.Makam paket işte abi daha ne istiyorsun kusura bakma ama 8 senelik dediğin araba şuan senin aldığın mini den daha kaliteli.Dost acı söyler.
Boş muhabbetMakam paket işte abi daha ne istiyorsun kusura bakma ama 8 senelik dediğin araba şuan senin aldığın mini den daha kaliteli.Dost acı söyler.