Neler Yeni

• Abdullah Hacıgül yeni araba aldı ! 🥰 Hayırlı olsun.

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Tip olarak güzel ancak bu aracı görenler arkadan sıkıştıracak senin araçta gitmeyince bir garip olacak :)
Stok 1.5 136hp, Stage 1 yazılım + egzos + hava filtresi anında 200hp bu araç için çok büyük bir değer gelen gelsin :cool:

GOLF 8 R, 2-3 Milyon TL aralığında olduğunu düşünürsek gerçek hayatta 900K bir para konu araba olduğunda çok bir şey değil.

emircan.s

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Emircan Savaş
Hayırlı olsun kazasız belasız kullanırsın inşallah 💙

OnurCiftci26

80+ Bronze
Stok 1.5 136hp, Stage 1 yazılım + egzos + hava filtresi anında 200hp bu araç için çok büyük bir değer gelen gelsin :cool:

GOLF 8 R, 2-3 Milyon TL aralığında olduğunu düşünürsek gerçek hayatta 900K bir para konu araba olduğunda çok bir şey değil.
Yazılım yapacaksan sıkıntı yok o zaman güzel olur.

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,319
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
F/p araba mı geliyor yoksa?

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Aslında R line 1.5 150 bg Golf 8 alsan onu R'a çevirip bir de yazılım atsan çok daha iyi olurdu.
VAG grubu hiçbir aracı sevmiyorum sevemedim onu da geçtim dediğin araç 1.2 Milyondan başlıyor hal böyle olunca neden mini almıyım da golf alayım? şu yukarıda attığım görselin bile havası yeter.

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Dostlar, kadim emektâr kardeşimiz araba almış kendine. Mini Cooper tercih etmiş.
Bence sana en çok Tesla giderdi ama tabi ki de çok çok pahalı 🥲 sen elektrikli seversin kesin. Yakıt masrafı asla cep yakmaz. Hibrid de aynı şekil.

Allah hayırlı etsin, kaza bela vermesin inşallah.
Güle güle kullan @Abdullah Hacıgül tüm emeklerinden ötürü bunu tabii ki de sonuna kadar hakediyorsun. 🤍
Alıntıyı görüntüle
İlk defa güzel bir haber senden :D

Polat Alemdar.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Hayırlı olsun kralll

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Kötü araba bence onun parasına 5.20d/3.20d falan yok mu? Hem küçük hem güçlü değil hem pahalı
Dostum Cliolar 500K dan başlıyor şuan 900K bir araç için para değil, bu paraya 5 yaşında kazasız 3.20 bulmak mucize 5 yıllık araca da para bağlamam heleki konu BMW ise, iş para değerlendirmeye gelirse geçen sene 800K'ya 2016 Porche Cayman alacaktık olmadı nasip, piyasa bu hale geldi işte. Ama artık almayınca da iş nah alırsına döndü bir yerden yakalamak lazım. Ben aracı eğlenmek için alıyorum özel eklemelerle bu araç beni eğlendirir günümüz şartlarında dikta edilen ezberler bana göre değil misal miniyi seviyorum ama "piyasası yok diye" almıyım bu bana göre değil. Doğduk biraz yaşayıp öleceğiz hayat kısa imkan varsa tadını çıkartmak lazım. Ayriyetten 3 kapılı versiyon değil bir büyüğü 5 kapılı araç.

Top Bottom