Neler Yeni

• Abdullah Hacıgül yeni araba aldı ! 🥰 Hayırlı olsun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7,149
İsim
Burak Karadağ

Ben de yeni Sportage alırdım çok iyi araç. Ancak zevkler ve renkler tabii.
Tabi ki, adamın zevki Mini Cooper'mış demek. Ben genelde Alman markalarını seviyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Knkam böyle arabalar beni yaşlı hissettiriyor. Hem neden Kamiq mesela ne için? tek bir adamım 5 kapılı mini neyime yetmiyor. Bu araç sanıldığından büyük mini olduğuna bakmayın. Otoban faresi gibi çok hoşuma gitti biraz keyif sürelim sonra dobloya geçeriz 😂
Tabi ki zevk meselesi hiç kimse bir şey diyemez :) Sen spor arabalara düşkünsün demek

dr.luciano

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
897
İsim
Dr Luciano
Dostlar, kadim emektâr kardeşimiz araba almış kendine. Mini Cooper tercih etmiş.
Bence sana en çok Tesla giderdi ama tabi ki de çok çok pahalı 🥲 sen elektrikli seversin kesin. Yakıt masrafı asla cep yakmaz. Hibrid de aynı şekil.

Allah hayırlı etsin, kaza bela vermesin inşallah.
Güle güle kullan @Abdullah Hacıgül tüm emeklerinden ötürü bunu tabii ki de sonuna kadar hakediyorsun. 🤍
Alıntıyı görüntüle
Hayırlı olsun @Abdullah Hacıgül

Adriatique

80+ Silver
En İyi Cevap
2
İyi dilekleriniz için çok çok teşekkürler arkadaşlar valla dolar artiyorken uzatmadan fiyatına en değen makineyi almak istedim. 0 araç takıntım var, sakın ikinci el şu şu vardı demeyin ben de biliyorum ama piyasa çakal dolu hiç kimse güven vermiyor. Ivır ziviri ile bayi fiyatı 800K amaa tabi bayi de yok galeriden 900K ya aldım. Giriş paket Passat 1Milyon olmuşken aldım geçtim. Kısacası siz de bir şey alacaksani çok beklemeyin.

🔥 Araç yazılım ve ufak ekleme ile 200hp olacak. Body kit eklenerek hard mod yapacağız bakalim
Arabayı kutlamak için forum içi çekiliş yapman yok mu peki :D
Hayırlı olsun bu arada.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7,149
İsim
Burak Karadağ
Arabayı kutlamak için forum içi çekiliş yapman yok mu peki :D
Hayırlı olsun bu arada.
Adam son kuruşuna kadar parasına arabaya basmış 😂 sakin olun bi durun hele adam ekonomik krizde aldığı arabaya bu kadar yüksek meblağ para vermenin üstüne soğuk su içmiştir elbet. :(

OnurCiftci26

80+ Bronze
Kötü araba bence onun parasına 5.20d/3.20d falan yok mu? Hem küçük hem güçlü değil hem pahalı
Bence de fiyatını hak eden bir araç değil özellikle içi hele o kol dayama yok mu aliexpress'ten alınmış gibi duruyor.

BMW sıfır alamaz sıfır istiyorum demiş o yüzden tercih etmiş.

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Benim araç bunun bir büyüğü olan 5 kapılı versiyon ama aracı komple bu hale çevireceğiz birebir :cool:

header.jpg

Top Bottom