Neler Yeni

• Abdullah Hacıgül yeni araba aldı ! 🥰 Hayırlı olsun.

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,245
İsim
Taha Efe
Knkam böyle arabalar beni yaşlı hissettiriyor. Hem neden Kamiq mesela ne için? tek bir adamım 5 kapılı mini neyime yetmiyor. Bu araç sanıldığından büyük mini olduğuna bakmayın. Otoban faresi gibi çok hoşuma gitti biraz keyif sürelim sonra dobloya geçeriz 😂
Alacak olsam Param Olsa ya Ford Mustang yada Jaguar I Pace alırdım.
F/p Olarak Egea Cross Hosuma gidiyor ama Manüel olursa.

goshawk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
960
İsim
Çağrı Ö
hayırlı olsun.

JSezar

80+ Silver
İyi dilekleriniz için çok çok teşekkürler arkadaşlar valla dolar artiyorken uzatmadan fiyatına en değen makineyi almak istedim. 0 araç takıntım var, sakın ikinci el şu şu vardı demeyin ben de biliyorum ama piyasa çakal dolu hiç kimse güven vermiyor. Ivır ziviri ile bayi fiyatı 800K amaa tabi bayi de yok galeriden 900K ya aldım. Giriş paket Passat 1Milyon olmuşken aldım geçtim. Kısacası siz de bir şey alacaksani çok beklemeyin.

🔥 Araç yazılım ve ufak ekleme ile 200hp olacak. Body kit eklenerek hard mod yapacağız bakalim
Reis arazi yapılır mı bunla?

Dahası  
Reaksiyon skoru
7,175
İsim
Burak Karadağ
Dostum Cliolar 500K dan başlıyor şuan 900K bir araç için para değil, bu paraya 5 yaşında kazasız 3.20 bulmak mucize 5 yıllık araca da para bağlamam heleki konu BMW ise, iş para değerlendirmeye gelirse geçen sene 800K'ya 2016 Porche Cayman alacaktık olmadı nasip, piyasa bu hale geldi işte. Ama artık almayınca da iş nah alırsına döndü bir yerden yakalamak lazım. Ben aracı eğlenmek için alıyorum özel eklemelerle bu araç beni eğlendirir günümüz şartlarında dikta edilen ezberler bana göre değil misal miniyi seviyorum ama "piyasası yok diye" almıyım bu bana göre değil. Doğduk biraz yaşayıp öleceğiz hayat kısa imkan varsa tadını çıkartmak lazım. Ayriyetten 3 kapılı versiyon değil bir büyüğü 5 kapılı araç.
Ah şu Cliolar 😒 minnacık bir araba olmuş 500.000 ₺ sen şimdi almak ile çok doğru tercih yaptın. Porsche'u kaçırmana da üzüldüm ☹

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,245
İsim
Taha Efe
İyi param olursa alacağım araç direkt Porsche Taycan net.
700+ Beygir Inanılmaz! I Pace bile sanırsam 400 450 bantlarındaydı (Full Elektrik)
Bir Üyemiz Mustang Consept Artmıstı sanırsam 1000+ (Full Elektrik) sunuyordu.

Bu arada Hayırlı olsun Tam bir genc arabası. Bagaj hacmi özellikleri nasıl?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ah şu Cliolar 😒 minnacık bir araba olmuş 500.000 ₺ sen şimdi almak ile çok doğru tercih yaptın. Porsche'u kaçırmana da üzüldüm ☹
500k bandında bence Egea Cross alınır.

htc.husnu

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
644
İsim
Hüsnü Turan ÇETİN
Instagram
@htc.husnu
Dostlar, kadim emektâr kardeşimiz araba almış kendine. Mini Cooper tercih etmiş.
Bence sana en çok Tesla giderdi ama tabi ki de çok çok pahalı 🥲 sen elektrikli seversin kesin. Yakıt masrafı asla cep yakmaz. Hibrid de aynı şekil.

Allah hayırlı etsin, kaza bela vermesin inşallah.
Güle güle kullan @Abdullah Hacıgül tüm emeklerinden ötürü bunu tabii ki de sonuna kadar hakediyorsun. 🤍
Alıntıyı görüntüle
Hayırlı olsun üstad kazasız belasız kullanasın

Dahası  
Reaksiyon skoru
7,175
İsim
Burak Karadağ
700+ Beygir Inanılmaz! I Pace bile sanırsam 400 450 bantlarındaydı (Full Elektrik)
Bir Üyemiz Mustang Consept Artmıstı sanırsam 1000+ (Full Elektrik) sunuyordu.

Bu arada Hayırlı olsun Tam bir genc arabası. Bagaj hacmi özellikleri nasıl?
Mesaj otomatik birleştirildi:

500k bandında bence Egea Cross alınır.
Yok ya :( ben asla Fiat, Hyundai gibi araçlara bulaşmam.

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,298
İsim
.
İyi param olursa alacağım araç direkt Porsche Taycan net.

Sana bu giderdu reis.
O araba o para etmez be kim ne derse desin isterse 20 kapı olsun benim düşüncem bu yönde.
Bir albenisi yok bir kere.

Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Kenpa
Hayırlı uğurlu olsun emmi. Kazasız belası.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7,175
İsim
Burak Karadağ

Sana bu giderdu reis.
O araba o para etmez be kim ne derse desin isterse 20 kapı olsun benim düşüncem bu yönde.
Bir albenisi yok bir kere.
Volkswagen Gurubu'nun hiç bir aracını sevmediğini belirtti.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,161
Üyeler
167,620
Son üye
AnnTi
Top Bottom