Neler Yeni

• CS:GO • Source 2 onaylandı !

Tripleee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Yusuf Berk
Source 2 motoru gelince zaten iyi olan fakat gelişmeye ihtiyacı olan mekanikleri izlemek keyif verici olacak. Sticker olayı ne kadar gereksiz gibi gözüksede bence iyi bir haber. Global Offensive neden kalkıyor anlamış değilim. Bir de hileye en iyi çözüm muhtemelen oyunu tekrardan paralı yapmaktır. Fakat haksız yere ban yiyen çok kişi var, Valve bence bu kafası sıyrılmış Nova rankındaki rusların overwatch izlemesini elinden almaktır. Çoğu kişi gibi inanılmaz bir şekilde 9 veya 10 vurduğum ya da berbat oynadığım maç sonucu Overwatch banı yedim. Buna bir sürü tanıdığımda dahil. Ama hile açıp inkar edenler ayrı mesele :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kanser oyun ve sunucu problemleri var. Günde 2 maçtan fazlası sağlığa zararlı.
Overwatch çok saçma, 2bin saatlik full hileyle kullandığım prime hesabım vardı, 190 winim vardı ban yemedim. En son global yapıp sattım hesabı😎

DracheN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,221
İsim
.
Overwatch çok saçma, 2bin saatlik full hileyle kullandığım prime hesabım vardı, 190 winim vardı ban yemedim. En son global yapıp sattım hesabı😎
Kanka sana burada yazılacak çok şey var ama ban yerim büyük ihtimal. Bir de ifade falan koymuş sonuna beyin firar.

Tripleee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Yusuf Berk

lil musty

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Onlar temsili görüntüler. Öyle olmayacak yani rahat ol
Ha iyi bari. Yeni nesil oyunların grafiklerine benzer olsa yeter yani %100 gerçekçiliğe gerek yok bence. Fakat oyuncuları en çok soruna uğratacak şey movement, mechanics ve physic olacak.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7,081
İsim
Burak Karadağ
E
Ha iyi bari. Yeni nesil oyunların grafiklerine benzer olsa yeter yani %100 gerçekçiliğe gerek yok bence. Fakat oyuncuları en çok soruna uğratacak şey movement, mechanics ve physic olacak.
Valla sorma ya Movement beni çok takıntı yaptı kendine düşünemiyorum. Umarım abartısız olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,889
Üyeler
163,737
Son üye
saizi893
Top Bottom