Neler Yeni

ÖBA Otomatik Oynatıcı v1.3.4

turab_00

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
turb
Merhabalar hocam, uygulama hala aktif bir şekilde çalışıyor mu kontrol ettiniz mi yakın zamanda?

MehmetKl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Mehmet K
Evet, çalışıyor. Bu eski sürümün postu zaten. Son sürümü github sayfasında yayınlıyorum. En son geçen hafta yeni güncelleme yayınlamıştım, github sayfasından bakabilirsiniz.

erenes38

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
erenes38
Hocam iyi günler! Bu şekilde hata alıyorum! Yardımcı olabilir misiniz?
1689596926203.png

Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet, çalışıyor. Bu eski sürümün postu zaten. Son sürümü github sayfasında yayınlıyorum. En son geçen hafta yeni güncelleme yayınlamıştım, github sayfasından bakabilirsiniz.
Yardımcı olabilir misiniz hocam?

Son düzenleme:

MehmetKl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Mehmet K
Hocam iyi günler! Bu şekilde hata alıyorum! Yardımcı olabilir misiniz?
Alıntıyı görüntüle

Yardımcı olabilir misiniz hocam?
Googledan öba sitesini açık tutmanız lazım hocam. Program bu prensibe dayalı çalışıp ilk çalıştırıldığında bu sekmenin açık olup olmadığını kontrol etmek için videonun kenarlığını arıyor ki siz de bu hatayı bu yüzden almışsınız.

Program basit bir makro uygulamasından ibaret olduğundan arkaplanda çalışamıyor maalesef. Görüntü işleyerek gerekli butonları bulup çalışıyor zira.

caras78

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
COŞAR
Üstad ellerinize sağlık PC de güzel çalışıyor herhangi bir sıkıntı yok. Android uygulaması olsa ne güzel olurdu?

caras78

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
COŞAR
Üstad bugün öbadan videolar bitti izlenecek video kalmadı ama program sürekli yeni video tıklamak için imleç hareket ediyor. Ne programı kapatabilirim ne de öbayı baktım olmayacak PC yi aç kapa tuşundan kapattım.

MehmetKl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Mehmet K
Merhabalar, programı kapatmak için eğer ki ayarlar kısmından değiştirmediyseniz Alt + Z tuş kombinasyonunu kullanmalısınız.

Üstad ellerinize sağlık PC de güzel çalışıyor herhangi bir sıkıntı yok. Android uygulaması olsa ne güzel olurdu?
Maalesef hocam mobil ile ilgili çok bir bilgim yok bundan mütevellit böylesi bir programı mobile çıkarmayı düşünmüyorum, gene de program bilgisayarınızda çalıştıysa memnun oldum.

Merhabalar, programı kapatmak için eğer ki ayarlar kısmından değiştirmediyseniz Alt + Z tuş kombinasyonunu kullanmalısınız.
Sanırım anladığım kadarıyla da programının kullanılması için zaten yazmış olduğum hususları kullananların görebilmesi için özellikle arayüze yazmam gerekiyor, zira bir iki kişiden aldığım geri bildirim de bundan kaynaklıydı.

Son düzenleme:

caras78

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
COŞAR

Maalesef hocam mobil ile ilgili çok bir bilgim yok bundan mütevellit böylesi bir programı mobile çıkarmayı düşünmüyorum, gene de program bilgisayarınızda çalıştıysa memnun oldum.

Sanırım anladığım kadarıyla da programının kullanılması için zaten yazmış olduğum hususları kullananların görebilmesi için özellikle arayüze yazmam gerekiyor, zira bir iki kişiden aldığım geri bildirim de bundan kaynaklıydı.
çok teşekkür ederim ellerinize sağlık

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,554
Üyeler
162,706
Son üye
jakoblade07
Top Bottom