Yardımcı olabilir misiniz hocam?Evet, çalışıyor. Bu eski sürümün postu zaten. Son sürümü github sayfasında yayınlıyorum. En son geçen hafta yeni güncelleme yayınlamıştım, github sayfasından bakabilirsiniz.
Googledan öba sitesini açık tutmanız lazım hocam. Program bu prensibe dayalı çalışıp ilk çalıştırıldığında bu sekmenin açık olup olmadığını kontrol etmek için videonun kenarlığını arıyor ki siz de bu hatayı bu yüzden almışsınız.Hocam iyi günler! Bu şekilde hata alıyorum! Yardımcı olabilir misiniz?
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yardımcı olabilir misiniz hocam?
Maalesef hocam mobil ile ilgili çok bir bilgim yok bundan mütevellit böylesi bir programı mobile çıkarmayı düşünmüyorum, gene de program bilgisayarınızda çalıştıysa memnun oldum.Üstad ellerinize sağlık PC de güzel çalışıyor herhangi bir sıkıntı yok. Android uygulaması olsa ne güzel olurdu?
Sanırım anladığım kadarıyla da programının kullanılması için zaten yazmış olduğum hususları kullananların görebilmesi için özellikle arayüze yazmam gerekiyor, zira bir iki kişiden aldığım geri bildirim de bundan kaynaklıydı.Merhabalar, programı kapatmak için eğer ki ayarlar kısmından değiştirmediyseniz Alt + Z tuş kombinasyonunu kullanmalısınız.
çok teşekkür ederim ellerinize sağlıkMerhabalar, programı kapatmak için eğer ki ayarlar kısmından değiştirmediyseniz Alt + Z tuş kombinasyonunu kullanmalısınız.
Maalesef hocam mobil ile ilgili çok bir bilgim yok bundan mütevellit böylesi bir programı mobile çıkarmayı düşünmüyorum, gene de program bilgisayarınızda çalıştıysa memnun oldum.
Sanırım anladığım kadarıyla da programının kullanılması için zaten yazmış olduğum hususları kullananların görebilmesi için özellikle arayüze yazmam gerekiyor, zira bir iki kişiden aldığım geri bildirim de bundan kaynaklıydı.