Neler Yeni

OBP puanının kırılması ve yenilenmesi hakkında

Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Oğuzhan
Arkadaşlar merhaba . Bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim. Şimdi ben YKS 2020 ye girdim . Sonucuma göre bir yere yerleştim . Bu sene (2021) belki daha iyi yaparım diye sınava girdim . OBP puanımın kırılacağını biliyordum . Şimdi tekrardan sınava hazırlanıp 2022 için sınava girmeyi düşünüyorum . Acaba OBP durumu hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
140
İsim
Yunus Arıkan
Bu sene girdiğinde obpn kırılmayacak aldığın obpye göre eklenecek direkt

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Eğer bu sene de tercih yaparsan 2022 OBP puanın yarıya düşer.
Eğer bu sene tercih yapmazsan 2022 OBP puanın yarıya düşmez, tam olarak puanına eklenir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Oğuzhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu sene girdiğinde obpn kırılmayacak aldığın obpye göre eklenecek direkt
Teşekkür ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eğer bu sene de tercih yaparsan 2022 OBP puanın yarıya düşer.
Eğer bu sene tercih yapmazsan 2022 OBP puanın yarıya düşmez, tam olarak puanına eklenir.
Öncelikle teşekkür ederim bu sene girdiğimde tercih yapmayacağım onun dışında yapmam gereken bir şey var mı ? Biraz tedirgin oluyorum da kusura bakmayın şimdi sınava girip obp yüzünden kötü bir sonuç almamak için bu kadar detaylı sorular soruyorum yardımınız için teşekkürler.

DeveloperRedneck

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,362
İsim
Kürşat
Tercih sonucunda herhangi bir yer kazanılmışsa, kayıt yaptırılmasına gerek yok kazanmak yeterli, bir sonraki sene yks sınavında obp'nin yarısı kırılır. İkinci sene ise obp kırılma durumu kalkar.

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Teşekkür ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Öncelikle teşekkür ederim bu sene girdiğimde tercih yapmayacağım onun dışında yapmam gereken bir şey var mı ? Biraz tedirgin oluyorum da kusura bakmayın şimdi sınava girip obp yüzünden kötü bir sonuç almamak için bu kadar detaylı sorular soruyorum yardımınız için teşekkürler.
Bu sene tercih yapmayacaksan hiçbir şey yapmana gerek yok. Tek yapman dershaneleri araştırmak sanırım. :)

Top Bottom