OBS ayarları yardım!!!!

yucesoy80

80+
Reaksiyon skoru
27
beyler sistemim çok iyi 8 de upload kullanıyorum. 720p de bile yayın açınca kasıyor görüntü neden acaba bir türlü çözemiyorum şu işi bilen birisi yardım edebilir mi

Onur nacinin youtube da ayarlar hakkında videosu var ona bi bak

Obs de ayarlar kısmına girip çıkış ve video kısımlarının sslerini atar mısın?

Obs de ayarlar kısmına girip çıkış ve video kısımlarının sslerini atar mısın?
Adsız.png

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Adsızs.png

1636639020015.png

Burası 2 olacak
1636639052626.png

Burada çıkışı 720p yapmışsın ama yayın kısmında 1080p yapmışsın. Orayı düzeltmelisin
1636639122358.png

Burada 36 olanı seçer misin?

Alıntıyı görüntüle
Burası 2 olacak
Alıntıyı görüntüle
Burada çıkışı 720p yapmışsın ama yayın kısmında 1080p yapmışsın. Orayı düzeltmelisin
Alıntıyı görüntüle
Burada 36 olanı seçer misin?
reis hepsini deneyim yine olmuyor görüntü kalitesi okey onda sıkıntı yok ama hiç akıcı değil 20fps gibi yayın. valla şunu yapabilecek biri varsa parasıyla yine yaptırıcam. eğer yardım edebilirim diyorsan instagramdan bana ulaşabilir misin : @yucesoy_

reis hepsini deneyim yine olmuyor görüntü kalitesi okey onda sıkıntı yok ama hiç akıcı değil 20fps gibi yayın. valla şunu yapabilecek biri varsa parasıyla yine yaptırıcam. eğer yardım edebilirim diyorsan instagramdan bana ulaşabilir misin : @yucesoy_
Ayarlarımı atayım bir dene

1636678883136.png

1636678909112.png

1636678932664.png

1636678975597.png

Bunlar ile dener misin?
Birebir aynısını yapman daha iyi olur. Bitrate olarak 3600 3700 dene ama diğer ayarlar aynı olsun.
720p60fps yayın acmıs olacaksın.
5.7 upluad ile bu yayınları rahatlıkla yapıyordum ve hiç sorun olmuyordu.

Deneyip cevaplarsan ancak yarın bakabilirim.

İşlemcin ve ekran kartın nedir ?

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Bunlar ile dener misin?
Birebir aynısını yapman daha iyi olur. Bitrate olarak 3600 3700 dene ama diğer ayarlar aynı olsun.

kardeş şöyle bir çözüm buldum ve yayın 720p 60fps akıcı bir şekilde açtım ama bir sıkıntısı var sadece anlatıyorum. nvidia denetim masasından yayınını açmak istediğim oyunun yani forza5i 60 fpsye sabitledim. öyle yayın açınca oldu ama tek sıkıntı oyunu kendi monitörümde de 60fps oynuyorum. Monitörüm 165hz o yuzden uyuşmazlık olur 60a sabitlemek lazım dedi birisi yapınca oldu.

r5 5600x rtx 3060

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Bunlar ile dener misin?

tek sorun oyunu 60fpsye kilitlemeden yapabilmek şuan

Son düzenleme:
kardeş şöyle bir çözüm buldum ve yayın 720p 60fps akıcı bir şekilde açtım ama bir sıkıntısı var sadece anlatıyorum. nvidia denetim masasından yayınını açmak istediğim oyunun yani forza5i 60 fpsye sabitledim. öyle yayın açınca oldu ama tek sıkıntı oyunu kendi monitörümde de 60fps oynuyorum. Monitörüm 165hz o yuzden uyuşmazlık olur 60a sabitlemek lazım dedi birisi yapınca oldu.

r5 5600x rtx 3060

tek sorun oyunu 60fpsye kilitlemeden yapabilmek şuan
Günümüz internet şartlarında kimsenin 60 fps yayın izlediğini düşünmüyorum açıkçası, çok profesyonel değilsen 40 fps civarında yayın verebilirsin. Ayrıca kodlayıcını işlemci olarak değiştirmeni öneririm.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,965
Üyeler
189,009
Son üye
dreamblue
Geri