Neler Yeni

Yardım OBS Ekranımı Yakalıyor Ancak Oyunları Yakalamıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Bekir Burak ARSLAN
Instagram
bura9kk
Laptopum var ancak obs sadece ekranımı yakalıyor oyunlarda siyah ekran veriyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Emre Çalışkan
Girerken yönetici olarak çalıştır veya oyun a sağ tık yapıp özelliklerden ekran yakalamayı seçili yap oradan oyununu seç.

Jaws

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
225
İsim
Emre Şimşek
Instagram
emresmskk
Steam
Jexansx
Laptop kullanıyorsun aynı sıkıntıyı bende yaşıyor bende laptop kullanıyorum bulamadım çözümünü...

2000hs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
467
İsim
isim
obs üzerinden oyunu seçmen lazım seçmediğinde masaüstü görüntünü gösterir. ya da karanlık gösterir

uPixelar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Omer C.
Instagram
omer.cdm
Steam
uPixelar
Bu dizüstü bilgisayarlar da çift ekran bileşeni olduğu için yaşanan ve muhtemelen en çok denk gelinen hatalardan biri.
Oyununuz güçlü ekran kartını kullanırken OBS diğer ekran kartını kullanıyor ve bu yüzden oyundan görüntü almıyorsunuz. Çözüm olarak oyunu çerçevesiz pencere modunda kullanın veya Denetim Masasında Nvidia panelinden özel ayarlar da OBS in yüksek performanslı GPU ile çalışmasını sağlamalısınız.

Örnek resimdeki gibi oyun yerine OBS in exe dosyasını ve seçenekten Yüksek Performanslı Nvidia İşlemcisini seçmelisiniz.

Ekler

• images-3.jpg
    images-3.jpg
    38.6 KB · Hit: 45
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Bekir Burak ARSLAN
Instagram
bura9kk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu dizüstü bilgisayarlar da çift ekran bileşeni olduğu için yaşanan ve muhtemelen en çok denk gelinen hatalardan biri.
Oyununuz güçlü ekran kartını kullanırken OBS diğer ekran kartını kullanıyor ve bu yüzden oyundan görüntü almıyorsunuz. Çözüm olarak oyunu çerçevesiz pencere modunda kullanın veya Denetim Masasında Nvidia panelinden özel ayarlar da OBS in yüksek performanslı GPU ile çalışmasını sağlamalısınız.

Örnek resimdeki gibi oyun yerine OBS in exe dosyasını ve seçenekten Yüksek Performanslı Nvidia İşlemcisini seçmelisiniz.
Dediklerinizin Hepsini yaptım ancak bu seferde fps im düşmeye başladı 250 den 15 fps e kadar düşüyor

Choussein

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Hüseyin Özpolat
Laptopum var ancak obs sadece ekranımı yakalıyor oyunlarda siyah ekran veriyor
Eğer discordun varsa ben sana yardım edebilirim bendede bir ara görüntü gelmiyodu halletim sonradan. Choussein#7862 dc ismim

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Bekir Burak ARSLAN
Instagram
bura9kk
Eğer discordun varsa ben sana yardım edebilirim bendede bir ara görüntü gelmiyodu halletim sonradan. Choussein#7862 dc ismim
O sorunu hallettim ancak oyun kasmaya başladı 250fps'den 15fps'lere düşüyor.

Top Bottom