burakarslan23
80+
Dahası
Laptopum var ancak obs sadece ekranımı yakalıyor oyunlarda siyah ekran veriyor
mesela cs go oynuyorum dediğin ayarları steamdan mı yapacam ???Girerken yönetici olarak çalıştır veya oyun a sağ tık yapıp özelliklerden ekran yakalamayı seçili yap oradan oyununu seç.
seçtiğim halde siyah gösteriyorobs üzerinden oyunu seçmen lazım seçmediğinde masaüstü görüntünü gösterir. ya da karanlık gösterir
Yok knk ya obs den yapcan oyun olarak ekledin ya sahneyi ona sağ tık yapcanmesela cs go oynuyorum dediğin ayarları steamdan mı yapacam ???
Dediklerinizin Hepsini yaptım ancak bu seferde fps im düşmeye başladı 250 den 15 fps e kadar düşüyorBu dizüstü bilgisayarlar da çift ekran bileşeni olduğu için yaşanan ve muhtemelen en çok denk gelinen hatalardan biri.
Oyununuz güçlü ekran kartını kullanırken OBS diğer ekran kartını kullanıyor ve bu yüzden oyundan görüntü almıyorsunuz. Çözüm olarak oyunu çerçevesiz pencere modunda kullanın veya Denetim Masasında Nvidia panelinden özel ayarlar da OBS in yüksek performanslı GPU ile çalışmasını sağlamalısınız.
Örnek resimdeki gibi oyun yerine OBS in exe dosyasını ve seçenekten Yüksek Performanslı Nvidia İşlemcisini seçmelisiniz.
Eğer discordun varsa ben sana yardım edebilirim bendede bir ara görüntü gelmiyodu halletim sonradan. Choussein#7862 dc ismimLaptopum var ancak obs sadece ekranımı yakalıyor oyunlarda siyah ekran veriyor
O sorunu hallettim ancak oyun kasmaya başladı 250fps'den 15fps'lere düşüyor.Eğer discordun varsa ben sana yardım edebilirim bendede bir ara görüntü gelmiyodu halletim sonradan. Choussein#7862 dc ismim
Ayarlari dusur yada bitrate dusur. Yada ekran karti. Driver sil tekrar yukle oda olmadi unlost videosunu izleO sorunu hallettim ancak oyun kasmaya başladı 250fps'den 15fps'lere düşüyor.
Laptop özellikerin nedir?Dediklerinizin Hepsini yaptım ancak bu seferde fps im düşmeye başladı 250 den 15 fps e kadar düşüyor