- Reaksiyon skoru
- 10
Valorant CS2hangi oyunu yakalatacaksın söyle yardımcı olalım.
siyah ekrana sağ tık at, sonra ekrana ölçekleydi sanırım öyle bir ayar olcak yada benzer isim, sonrada oyun yaklamayı kilitle.Merhabalar hangi çözümü denediysem olmadı en son oyun yakalamayı şu solda ok işareti ile gösterdiğim kısımda gördüm ufak şekilde gözüküyor büyültemiyorum bunu nasıl çözeceğim yakalamıyor asla hiçbir oyunu.
şimdi full hale getirebildim fakat hala yakalamıyorhangi oyunu yakalatacaksın söyle yardımcı olalım.
CS2 de yakalamaz çünkü anticheat izin vermiyor, Valorantı bilmiyorum Oyun yakalama yerine ekran yakalama yap ozaman görür.şimdi full hale getirebildim fakat hala yakalamıyor
Valorant CS2
Ekran yakalama ile yakalıyor evet ama 1280x960 oynuyorum oyunu ekranın çözünürlüğü 1920x1080 ufak şekilde yakalıyor komple monitörden de mi çözünürlük ayarlamam gerekiyor 2 gün öncesine kadar oyun yakalama ile sadece valorantı yakalayabiliyordumCS2 de yakalamaz çünkü anticheat izin vermiyor, Valorantı bilmiyorum Oyun yakalama yerine ekran yakalama yap ozaman görür.
yakalıyor kral steam oyun başlatma ayarlarından bir kod yazıyorduCS2 de yakalamaz çünkü anticheat izin vermiyor, Valorantı bilmiyorum Oyun yakalama yerine ekran yakalama yap ozaman görür.
O kodu yazarsan eşleştirme sistemi değişiyor diye biliyorum önerilmiyor.yakalıyor kral steam oyun başlatma ayarlarından bir kod yazıyordu