BiSakin
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 21
- İsim
- Yavuz Selim Tonbul
Merhabalar benim uzun zamandır yasadıgım bir sorun var. Ben twitchde yayıncıyım ve eskıden cok guzel bır yayın kalıtem vardı sonra ne oldugunu bılmıyorum ve kalıte o gunkı gıbı asla olmadı. En az 15 tane ayar videosu izledim ama hicbiri ise yaramadı sonra solugu buraya yazmakla karar verdim sistem özelliklerim şunlardan ibaret;
Asus Gtx 1650
Ryzen 5 3600
Gigabyte A320m-s2h
Corsair 2x8 3200mhz Ram
WD 480gb green SSD + WD 1Tb Blue HDD
Darkflash Aquarius Kasa
Aigo 650w Bronze Power Supply
Cooler Master Hyper 212 Spectrum
İndirme ve Yükleme hızım fotograftaki gibidir.
Lütfen bu işi bilen biri, ayar yapmaktan anlayan biri cevap versin. 2 tane olup obs studio ayarlarını gosteren fotograflardakı yerleri birisi bana eksiksiz ve tam olması gerektigi gibi yazsın lütfen. Kaç aydır millete yayın açamıyorum ): ve hep yayınım kasıyor, karıncalanıyor, goruntu kalıtesızlesiyor. (not: her zaman ekran kartı, anakart ve windows guncellemerini asla aksatmıyorum ve direkt yükliyorum.)
NOT 2: yayında; battlefield 1, star wars battlefront 2, csgo, valorant, minecraft (craftrise) ve fortnite oynuyorum)
Asus Gtx 1650
Ryzen 5 3600
Gigabyte A320m-s2h
Corsair 2x8 3200mhz Ram
WD 480gb green SSD + WD 1Tb Blue HDD
Darkflash Aquarius Kasa
Aigo 650w Bronze Power Supply
Cooler Master Hyper 212 Spectrum
İndirme ve Yükleme hızım fotograftaki gibidir.
Lütfen bu işi bilen biri, ayar yapmaktan anlayan biri cevap versin. 2 tane olup obs studio ayarlarını gosteren fotograflardakı yerleri birisi bana eksiksiz ve tam olması gerektigi gibi yazsın lütfen. Kaç aydır millete yayın açamıyorum ): ve hep yayınım kasıyor, karıncalanıyor, goruntu kalıtesızlesiyor. (not: her zaman ekran kartı, anakart ve windows guncellemerini asla aksatmıyorum ve direkt yükliyorum.)
NOT 2: yayında; battlefield 1, star wars battlefront 2, csgo, valorant, minecraft (craftrise) ve fortnite oynuyorum)
Ekler
Son düzenleme: