Neler Yeni

OBS Studio Ayarları Lütfen Yardım Edin ):

BiSakin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Yavuz Selim Tonbul
Merhabalar benim uzun zamandır yasadıgım bir sorun var. Ben twitchde yayıncıyım ve eskıden cok guzel bır yayın kalıtem vardı sonra ne oldugunu bılmıyorum ve kalıte o gunkı gıbı asla olmadı. En az 15 tane ayar videosu izledim ama hicbiri ise yaramadı sonra solugu buraya yazmakla karar verdim sistem özelliklerim şunlardan ibaret;

Asus Gtx 1650
Ryzen 5 3600
Gigabyte A320m-s2h
Corsair 2x8 3200mhz Ram
WD 480gb green SSD + WD 1Tb Blue HDD
Darkflash Aquarius Kasa
Aigo 650w Bronze Power Supply
Cooler Master Hyper 212 Spectrum

İndirme ve Yükleme hızım fotograftaki gibidir.

Lütfen bu işi bilen biri, ayar yapmaktan anlayan biri cevap versin. 2 tane olup obs studio ayarlarını gosteren fotograflardakı yerleri birisi bana eksiksiz ve tam olması gerektigi gibi yazsın lütfen. Kaç aydır millete yayın açamıyorum ): ve hep yayınım kasıyor, karıncalanıyor, goruntu kalıtesızlesiyor. (not: her zaman ekran kartı, anakart ve windows guncellemerini asla aksatmıyorum ve direkt yükliyorum.)

NOT 2: yayında; battlefield 1, star wars battlefront 2, csgo, valorant, minecraft (craftrise) ve fortnite oynuyorum)

Ekler

• Desktop Screenshot 2022.11.16 - 03.37.43.99.png
    Desktop Screenshot 2022.11.16 - 03.37.43.99.png
    131.7 KB · Hit: 122
  • Desktop Screenshot 2022.11.16 - 03.38.05.56.png
    Desktop Screenshot 2022.11.16 - 03.38.05.56.png
    109.8 KB · Hit: 122
  • Desktop Screenshot 2022.11.16 - 03.38.07.93.png
    Desktop Screenshot 2022.11.16 - 03.38.07.93.png
    98.4 KB · Hit: 121
Son düzenleme:

Zyon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Serkan
Çıkış 720p yazıyor kanka 1080e çek

Zyon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Serkan
Sen neden şikayetçisin tam olarak çözünürlük yükseltirsen uploadın düşük geçikme kasma olur çözünürlük düşerse görüntü kalitesi düşer ama kasma olmaz

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,353
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
816p 3800 bitrate verin hocam. ayrıca işlemciden vermeniz daha iyi olabilir.

BiSakin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Yavuz Selim Tonbul
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sen neden şikayetçisin tam olarak çözünürlük yükseltirsen uploadın düşük geçikme kasma olur çözünürlük düşerse görüntü kalitesi düşer ama kasma olmaz
2. dediginde kasma ve goruntu bulanıklıgı oluyor 1.de ise aynı durum soz konusu ben battledield 1 oyunuyorum, valorant vb seyler oynuyorum ona gore bı ayar soylersen sevinirim
Mesaj otomatik birleştirildi:

816p 3800 bitrate verin hocam.
eminmisiniz baska hicbir sorun yokmu? ben genellikle battlefield1 starwars battlefront2 minecraft fortnite csgo valorant oynuyorum

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,353
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
2. dediginde kasma ve goruntu bulanıklıgı oluyor 1.de ise aynı durum soz konusu ben battledield 1 oyunuyorum, valorant vb seyler oynuyorum ona gore bı ayar soylersen sevinirim

eminmisiniz baska hicbir sorun yokmu? ben genellikle battlefield1 starwars battlefront2 minecraft fortnite csgo valorant oynuyorum
İşlemciden verirseniz daha kaliteli görüntü olabilir bir de öyle deneyin.

Narkuc

80+ Bronze
Merhabalar benim uzun zamandır yasadıgım bir sorun var. Ben twitchde yayıncıyım ve eskıden cok guzel bır yayın kalıtem vardı sonra ne oldugunu bılmıyorum ve kalıte o gunkı gıbı asla olmadı. En az 15 tane ayar videosu izledim ama hicbiri ise yaramadı sonra solugu buraya yazmakla karar verdim sistem özelliklerim şunlardan ibaret;

Asus Gtx 1650
Ryzen 5 3600
Gigabyte A320m-s2h
Corsair 2x8 3200mhz Ram
Darkflash Aquarius Kasa

Lütfen bu işi bilen biri, ayar yapmaktan anlayan biri cevap versin. 2 tane olup obs studio ayarlarını gosteren fotograflardakı yerleri birisi bana eksiksiz ve tam olması gerektigi gibi yazsın lütfen. Kaç aydır millete yayın açamıyorum ): ve hep yayınım kasıyor, karıncalanıyor, goruntu kalıtesızlesiyor. (not: her zaman ekran kartı, anakart ve windows guncellemerini asla aksatmıyorum ve direkt yükliyorum.)
ön tanımlı: maksimum performans
profil: baseline
psiko gorselin tikini kaldır
maksimum b kareleri: 0

cbr kısmına suanlik 4000 yaz eger yayinda drop vs yersen 3500 e düşür

İşlemciden verirseniz daha kaliteli görüntü olabilir bir de öyle deneyin.
alakası yok lütfen bilmeden yorum yapmayın

Mırnav

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,766
İsim
SANANE
Kesin ayarı şimdi vermeyeceğim yatmam lazım. Kesin bir şey varsa 6 upload ile en sağlıklısı 720p 50fps olacaktır. Bitrate ise 5000. Sabah yardımcı olmaya çalışacağım.

Zyon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Serkan
Bilgisayarın dolmuş olabilir güzel bi temizlik yap yayın verirken arka planda uygulama çalışmasın obs ve oyun çalışsın sadece rami fazla tüketme onun haricinde upload değerine göre değişiklik gösterir yayın 1080p için 10megabit upload öneriliyordu sürücü driverlarını güncelle

Narkuc

80+ Bronze

Asus Gtx 1650
Ryzen 5 3600
Gigabyte A320m-s2h
Corsair 2x8 3200mhz Ram
Darkflash Aquarius Kasa

video kısmında tuval ve çıkış ikisinide 1080p ye ayarlayın, boyut azaltma filtresini biliniear yapın. fps 60 da kalabilir

Bilgisayarın dolmuş olabilir güzel bi temizlik yap yayın verirken arka planda uygulama çalışmasın obs ve oyun çalışsın sadece rami fazla tüketme onun haricinde upload değerine göre değişiklik gösterir yayın 1080p için 10megabit upload öneriliyordu sürücü driverlarını güncelle
lütfen susar mısın su yazdıklarında 1 gram bilgi yok

BiSakin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Yavuz Selim Tonbul
Kesin ayarı şimdi vermeyeceğim yatmam lazım. Kesin bir şey varsa 6 upload ile en sağlıklısı 720p 50fps olacaktır. Bitrate ise 5000. Sabah yardımcı olmaya çalışacağım.
valla interneti ben ethernet kablolu kullanıyorum ama suan nedense 5.6 veriyor normalde bazen 6.5e bile cıkıyor :D

driverım hep guncel zaten arka planda baska bırsey calısmıyor asla depolamaya gelırsek ssde 300gb, hdd de ise 475gb yerim var

video kısmında tuval ve çıkış ikisinide 1080p ye ayarlayın, boyut azaltma filtresini biliniear yapın. fps 60 da kalabilir

lütfen susar mısın su yazdıklarında 1 gram bilgi yok
valla tuval ve cıkısın ıkısınıde 1080p yapınca boyut azaltma filtresi otomatikmen kapanıyor ayarlayamıyorum yazan ise: cozunurlukler eslesıyor, kucultmeye gerek yok.

Son düzenleme:

Narkuc

80+ Bronze
valla interneti ben ethernet kablolu kullanıyorum ama suan nedense 5.6 veriyor normalde bazen 6.5e bile cıkıyor :D

driverım hep guncel zaten arka planda baska bırsey calısmıyor asla depolamaya gelırsek ssde 300gb, hdd de ise 475gb yerim var

valla tuval ve cıkısın ıkısınıde 1080p yapınca boyut azaltma filtresi otomatikmen kapanıyor ayarlayamıyorum yazan ise: cozunurlukler eslesıyor, kucultmeye gerek yok.
eski obs surumlerinde kapanmiyordu hala ayarlaniyordu, kapanmasi sorun değil otomatikmen bilinieara ayarlıyor

Top Bottom