tek yapmanız gereken test etmek, valorant oynarken vb oyunda cok lag girmemesi icin test edin en fazla kac bitrate verebiliyorsunuz diyetamamdır. herhangi baska birsey yapmama gerek varmı?
evet nasıl yapmalıyım?Kesin ayarı şimdi vermeyeceğim yatmam lazım. Kesin bir şey varsa 6 upload ile en sağlıklısı 720p 50fps olacaktır. Bitrate ise 5000. Sabah yardımcı olmaya çalışacağım.
Öncelikle Wİn 10/11 64 bit kullanıyorsun değil mi?evet nasıl yapmalıyım?
Sisteminde herhangi bir OC var mı?evet windows 10 pro 64bit bullanıyorum
sorunun alakası...Sisteminde herhangi bir OC var mı?
Sıkıntı çıkartabiliyor codec lerdesorunun alakası...
oc derken ram mhz asımını dıyorsanız benım anakart max 3200mhz desteklıyor benim ramlerimde 3200mhz zaten ve ramleri 3200mhzde kullanıyorum sadece buSıkıntı çıkartabiliyor codec lerde
1650 ile hem oyun oynayıp hem yayın vermek ayrı bir sıkıntı zaten. 1080P yapması saçmalık olur. İşlemciden verse daha iyi sonuç alabilir belki.Çıkış 720p yazıyor kanka 1080e çek
ama o zaman islemci cok yoruluyor ordada kasma baslar1650 ile hem oyun oynayıp hem yayın vermek ayrı bir sıkıntı zaten. 1080P yapması saçmalık olur. İşlemciden verse daha iyi sonuç alabilir belki.
bende oyle bıryer yok kı bakıyorumda sadece sunlar var720P 30FPS denedin mi ? Veya 720P 60FPS'te şu ayarı düşürürsen yayın kalitesi azalır ama donma yaşamazsın diye düşünüyorum. Dene bir istersen.Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hızlı veya mediumda dene başta. Sıkıntı olursa Daha hızlı yap. Fakat kaliteyi düşürecektir haberin olsun.