bence hiç hazır ayarla uğraşma deneme yayını aç deneme yanılmayla bul daha iyi olurarkadaşlar kendi ayarlarımda ekran cok pizel pizel ozellikle mc oynarken twitch için ayarlar olucak 75 mps inatnetim var
rtx 3050
ryzen 5500
16 ram
75 mps intannet
75 Mbps Download mı, yoksa Upload mı? Ona göre tavsiyede bulunacağım.arkadaşlar kendi ayarlarımda ekran cok pizel pizel ozellikle mc oynarken twitch için ayarlar olucak 75 mps inatnetim var
rtx 3050
ryzen 5500
16 ram
75 mps intannet
75 upload olsa buraya 75 hız yazmaz emin ol75 Mbps Download mı, yoksa Upload mı? Ona göre tavsiyede bulunacağım.
Boşluğuna denk gelip fark etmeden yazmış olabilir. O yüzden emin olmak istedim. 75 Mbps'e göre bir bit hızı önerirsek ve onunla yayın açarsa kulaklarımız çınlamasın.75 upload olsa buraya 75 hız yazmaz emin ol
Yayın yapacağın için Download ile işin yok. Burada önemli olan Upload.dowland 75 upload 10
6000 veriyorum zatenYayın yapacağın için Download ile işin yok. Burada önemli olan Upload.
Yayını ekran kartın aracılığıyla açmanı tavsiye ederim. Özellikle oyun oynayacaksan yayında render sıkıntısı yaşarsın.
6000 bitrate, VBR iyidir.
Yayın yapacağın için Download ile işin yok. Burada önemli olan Upload.
Yayını ekran kartın aracılığıyla açmanı tavsiye ederim. Özellikle oyun oynayacaksan yayında render sıkıntısı yaşarsın.
6000 bitrate, VBR iyidir.
Oran kontrolünü VBR'a çekip öyle dener misin?
Evet bu şekilde kalsın.