Windows’a geçip gerekli dosyaları kurulum USB’sine atabilirisiniz.Hocam tıkandım kaldım IOS bir telefonum olmadığı içinde telefondan dosyaları,kextleri aktaramıyorum.
Easy Kext Pro kullanabilirsiniz.Kextleri nasıl yükleye bilirim ?
Windows’a geçip gerekli dosyaları kurulum USB’sine atabilirisiniz.Hocam tıkandım kaldım IOS bir telefonum olmadığı içinde telefondan dosyaları,kextleri aktaramıyorum.
Easy Kext Pro kullanabilirsiniz.Kextleri nasıl yükleye bilirim ?
Dual boot kurmadım və Galiba başka bir bilgisayardan Windows indirip windowsa geri dönmeliyimWindows’a geçip gerekli dosyaları kurulum USB’sine atabilirisiniz.
Easy Kext Pro kullanabilirsiniz.
Hocam şimdi başka bir bilgisayar buldum.Şu söylediğiniz programda bütün kextler varmı ?Windows’a geçip gerekli dosyaları kurulum USB’sine atabilirisiniz.
Easy Kext Pro kullanabilirsiniz.
Kextleri kendin indiriyorsun, program sadece enjekte etmeni sağlıyor.Şu söylediğiniz programda bütün kextler varmı ?
Hocam ben kextleri kurulum usbsinin içine atıyorum.Sistememi indirmem gerek ?Kextleri kendin indiriyorsun, program sadece enjekte etmeni sağlıyor.
Ethernet ve Wi-Fi kartını paylaşırsan kext konusunda yardımcı olabilirim.
USB’de kalabilir.Hocam ben kextleri kurulum usbsinin içine atıyorum.Sistememi indirmem gerek ?
USB de Kexts kısmına atıyorum ama bir işe yaramıyor.USB’de kalabilir.
Hangi kextleri attın?USB de Kexts kısmına atıyorum ama bir işe yaramıyor.
İnternet kextleri.İsmi Realtek8111.kext galiba.Hangi kextleri attın?
Realtek mi Ethernet yongan? Farklı olabilir.İnternet kextleri.İsmi Realtek8111.kext galiba.
Evet,eminim.Realtek mi Ethernet yongan? Farklı olabilir.
Realtek LAN RTL8105E Ethernet ControllerRealtek mi Ethernet yongan? Farklı olabilir.
O kext senin yongan ile uyumlu değil sil ve bunu indir:Realtek LAN RTL8105E Ethernet Controller
Model tam olarak bu.
Hocam başka bir PC den Windows 8.1 e döndüm.Her şeyi düzenleyip deneyeceğim ve bu sefer yedek bir win 8.1 USB olması gerek.O kext senin yongan ile uyumlu değil sil ve bunu indir:
RehabMan / OS-X-Realtek-Network / Downloads — Bitbucket
bitbucket.org