Oc Olmayan Ekran Karti Farkı Nedir?

Reaksiyon skoru
0
Merhabalar ben ekran kartı olarak Zotac'ın 4060 ekran kartını aldım ama ekran kartında oc yok. Ben zaten oc yapmayı becerebilen biri değilim. OC 4060'lı ekran kartıyka kıyasla çok bi FPS farkı olur mu acaba?

Sonradan OC olup olmayacağıyla bir alakası yok o yazının. Fabrikasyon olarak overclock ile gelip gelmediğini belirtiyor.

fazladan mhz ıle gelıyor

Fabrikasyon olarak NVİDİA'dan bağımsız, satan firmanın (MSİ, ASUS, GALAXY vs.) onların yaptığı genellikle %1 basit bir oc.
Ama bu oc bazen %1 bile olmuyor. Bi ara Galax'tı sanırım, sırf karta OC yazmak için +15mhz ekleyip satmıştı.
1 fps bile artmıyor o hızla mesela :)

hee anladım fabrikasyon oc'nin çok bi farkı oluyo mu?
%1 FPS farkı belki olur. OC olmayan alınır daha ucuz ise.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fabrikasyon olarak NVİDİA'dan bağımsız, satan firmanın (MSİ, ASUS, GALAXY vs.) onların yaptığı genellikle %1 basit bir oc.
Ama bu oc bazen %1 bile olmuyor. Bi ara Galax'tı sanırım, sırf karta OC yazmak için +15mhz ekleyip satmıştı.
1 fps bile artmıyor o hızla mesela :)
15MHz amma fazla haaa :D

Merhabalar ben ekran kartı olarak Zotac'ın 4060 ekran kartını aldım ama ekran kartında oc yok. Ben zaten oc yapmayı becerebilen biri değilim. OC 4060'lı ekran kartıyka kıyasla çok bi FPS farkı olur mu acaba?
O.c yazması yada yazmaması çok mühim detaylar değil kart zaten fabrikadan öyle aman aman bir o.c ile gelmez minimal farklardır ve son kullanıcı iki mouse hareketi ile o.c ibareli bir karta sahip olabilir çok takılmamak lazım anlayacağın bütçene en uygun kartı alıp geç o.c yapmak istiyorsan yine yaparsın.

Hayır 5 fps flan oluyor pek bir işe yaramıyor oc sadece gpu kullanmama gibir sounlar oluyor bazı ekran kartlarında bu da fps düşürünce çözüm olarak oc yapıyorlar

Geri