Neler Yeni

Öcalan serbest bırakılıyor??

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,807
İsim
Mehmet Aslan
Yinede Birbirimize Düşmemeli Türkçüler Olarak Vatanın Peşine Düşmeliyiz Bir Grup Olalım Bir Platform Olur Biryerde Herbirimiz Bulunalım.Grupça Olup Biteni Gözden Geçirelim Plan Proje İle Tepkiler Verelim Elimizden Ne Gelirse Yapalım Bu Süreçleri Baltalayan Bir Zafer Partisi Var Bizlerde Grupça Bir Platforma Buluşup Topluluk Kazanalım Bağışlar Olur Toplu Yetkiler Ve Destekler Olur Partinin Arkasında Duralım
Senin arkanda durabilecek bir muhalefet yok bir kere , ne yaparsan yap işe yaramaz , arkasında yürüyebileceğin güç yok. Bakıyorum milletin de keyfi yerinde , sustum yaslandım arkama keyfime bakıyorum , naparlarsa yapsınlar. Müstehak.

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,261
İsim
Arda doğan
Senin arkanda durabilecek bir muhalefet yok bir kere , ne yaparsan yap işe yaramaz , arkasında yürüyebileceğin güç yok. Bakıyorum milletin de keyfi yerinde , sustum yaslandım arkama keyfime bakıyorum , naparlarsa yapsınlar. Müstehak.
Bu Durumda Atatürk'de Olsaydı O Arkasına Yaslanmazdı Ama Cehaleti Ancak Atatürk'ün Gusterdiği Yolla Eğitimle Bitirebilir Ve Türk Milletini Eğitim İle Törelerine Geri Döndürebiliriz Gerekirse Birlikte Bir Kurum Gibi İlerler Elimizden Geldiğince İnsanlardanda yardımlar alarak kütüphaneler kurarız Platformlarda Sanal Kütüphalener Kurarız Eğitimler Üzerine İlerleriz

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,807
İsim
Mehmet Aslan
Bu Durumda Atatürk'de Olsaydı O Arkasına Yaslanmazdı Ama Cehaleti Ancak Atatürk'ün Gusterdiği Yolla Eğitimle Bitirebilir Ve Türk Milletini Eğitim İle Törelerine Geri Döndürebiliriz Gerekirse Birlikte Bir Kurum Gibi İlerler Elimizden Geldiğince İnsanlardanda yardımlar alarak kütüphaneler kurarız Platformlarda Sanal Kütüphalener Kurarız Eğitimler Üzerine İlerleriz
100 yıl sonra tekrar aynı şeyleri yaşıyorsak bi dönüp düşünmek gerek.

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,261
İsim
Arda doğan
100 yıl sonra tekrar aynı şeyleri yaşıyorsak bi dönüp düşünmek gerek.
Atatürk'ün bulunduğu dönem savaştan çıkılmış bir dönemdi eğitime tam destek veremezdi ve biz hep en başlara sürüklendik akp iktidara geldiğinden beri düşünmek ve buna tedbir almak gerek Türk'ün Soyu Birkaç Ş*r*fsiz yüzünden azınlığa inecek Ve Tarih Yazamaz Hale Gelecek Değil!

eneskaya6

80+ Silver
Bu muhabbetler bitmedi bitmeyecekte. Sen asker olur sürunürsün bu ülkeye faydan olduğunu düşünürsün başinda milyon dolarlarla oynayan adamın tek kelimesine bakarsın. Kimsenin çıkarını düşünmez kendi cebini düşünür. Onun oğlu sülalesi yatlarla katlarla yaşarken sen asker olunca ülkeyo kurtardım sanarsın. Hayata 1 kere geliyorsunuz Rahat konforlu istediğiniz şeyleri yapın. Tam anlamıyla savas cıkmadıktan sonra askerlik vatan millet sakarya yanlış anlamayın da siyaset tarih bilmeyen adamların işi. O mesleği yapana saygım sonsuz cok buyuk meslek parayla ölcülemez ama yapma kardeşim. Gidecen bi serefsizin kurşununa öleceksin başındaki adam yine milyonuna milyon katacak. Msü de her asker komutan vatana millete hizmet ediyor gibi düşünme belli rütbeden sonra neredeyse hepsi işten kacıyor kendini sıyırıyor . Kendisi 1 aferin almak icin 30 adamını yakar ne adamlar var

Arkadaşlar bahçeli dem parti ile görüşmeyi gerçekleştiriyor tbmm'deki bu rezalet diz boyu
Tbmm'de af çıkması
Kayyuma mahkeme kararı olsun
Terör yasası değişsin
bunlar Türkiye Büyük Millet Meclisine Sunulanlar Bakın Geldiğimiz Noktaya Rezalete Bakın
Öcalan bunların yanı sıra
Tüm Terör Mensuplarının Serbest Bırakılıp Ülkeye Millete Kazandırılmasını İstiyor
Bahçeli konuşmasında chp'yi
Demirtaş ve soroscu osman kalava'yı çıkartmayı serbest bırakmayı isteyenler sozlersiniz öcalan gibi bir caniyi çıkartsak ne olur diye savunma yapıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar suriyede devrilen rejim ile israilin sınırlarımızı savunuyoruz diyerek suriyeye girmesi ve orada bir rejim desteklemesi hareket etmesi ve dem parti gibi bir terör kuruluşunun TBMM'YE GİRMESİ VE DİYARBAKIR VAN HAKKARİ BATMAN MARDİN MUŞ GİBİ YERLERDE KÜRT ÇOĞUNLUĞU TARAFINDAN DESTEKLENİLMESİ VE MEVCUDİYETİNDE DEVLETİMİZİN KONTROL ALTINDA TUTMAKTA ZORLANDIĞI BU BÖLGELERİN VE BU SÜRECİN TEK BİR ANLAMI VAR

bu ülke bölünme aşamasında son hız ilerliyor daha yazacak çok şey var ama az çok biliyorsunuz bakın sosyal medyadaki tepkiler ile ufak gruplar olup protestolar ile hiçbirşey değiştiremeyiz ordu gidiyor ülke bitiyor millet yoksulluk ve sefalet içinde can veriyor anadoluda düşersek kaçabileceğimiz hiçbir ülke yok kaçmakta Türk Milletine Yakışmaz

Türkiye Düşerse Bizler Kadını Kızı Çocuğu Kendimizi Koruyamaz Hale Geliriz Herbiryerden Darbe Yer soykırıma uğrarız
Eskiden Her 20 Yılda Bir Darbe Olurmuş İnşallah Yine Olur

Aquamen

80+ Bronze
Abi valla iyi oluyor halen bu düzeni savunanlar var babamda dahil bir iki seneye eşimi alır giderim Viyanaya böyle bir şey olursa halen savunurlar "VATAN ELDEN GİDİYOR"
images.jpeg

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,261
İsim
Arda doğan
Ne yani kurdistani mi kurmaya niyetliler neden isterler ki bunu
Nedeni şu kürdistan diyerek islam diyerek iran'ın yönetimini ele aldılar şimdi suriyede devrilen esat rejimini bahane ederek israil sınırlarımızı koruyoruz yalanıyla suriyeye girdi bunlarda burada terörist ele başlarını ve teröristleri millete kazandırmak amacıyla diyerek teröristleri milletin içine salacaklar zaten Türk Kürt Alevi Şii Laz Türkçü Ülkücü Milliyetçi Diyerek diyanetin sayesinde Dinler İlede Bölünen Milleti Etkin Olarak İşlevlerini Yönettikleri Bölgeden İtibaren Komple Bölücekler Aslında Amaçları Kürt Milleti İçin Bir Devlet Veya Toprak Bütünlüğü Değil Kürtlere Devlet Diyerek Büyük İsrail Projesini Harekete Geçirmek Türkiyede Şuan Dinler Üzerinden Tarikatlar Bir Rejim Akp-Mhp Bir Rejim Chp Bu Rejimin Peşkeşcisi Geriye Kalıyor Birtek Ordu Millet Bu Olanlar Yüzünden Zaten Bölündü Ordudanda Generaller Subaylar Yarbaylar Albaylar Temizlendi Asker Bir Türk'ün Askeri Kaldı Onuda Mültecisini Ülkeye Getirip Sınırda Askerlerimi Öldürttürerek İçeride Kendi Ordularını Kurdular (cemaatler ve tarikatler haclıların anadoluda kurdukları ileri karakollarıdır fevzi çakmak) e sonra Türk Diyerek Polislik Mertebesini Düzenini Jandarmaları Ele Aldılar Millet Baş Koyamaz Oldu Zaten Ülke Çoktan Bölünmüş Bir Vaziyete Büründü Tek Eksik Dünya Haritasında Bir Duruyor O Kadar Felaket Ve Kan Reva Yakındır

IceMan🥊

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
977
İsim
Baran Çelik
Nedeni şu kürdistan diyerek islam diyerek iran'ın yönetimini ele aldılar şimdi suriyede devrilen esat rejimini bahane ederek israil sınırlarımızı koruyoruz yalanıyla suriyeye girdi bunlarda burada terörist ele başlarını ve teröristleri millete kazandırmak amacıyla diyerek teröristleri milletin içine salacaklar zaten Türk Kürt Alevi Şii Laz Türkçü Ülkücü Milliyetçi Diyerek diyanetin sayesinde Dinler İlede Bölünen Milleti Etkin Olarak İşlevlerini Yönettikleri Bölgeden İtibaren Komple Bölücekler Aslında Amaçları Kürt Milleti İçin Bir Devlet Veya Toprak Bütünlüğü Değil Kürtlere Devlet Diyerek Büyük İsrail Projesini Harekete Geçirmek Türkiyede Şuan Dinler Üzerinden Tarikatlar Bir Rejim Akp-Mhp Bir Rejim Chp Bu Rejimin Peşkeşcisi Geriye Kalıyor Birtek Ordu Millet Bu Olanlar Yüzünden Zaten Bölündü Ordudanda Generaller Subaylar Yarbaylar Albaylar Temizlendi Asker Bir Türk'ün Askeri Kaldı Onuda Mültecisini Ülkeye Getirip Sınırda Askerlerimi Öldürttürerek İçeride Kendi Ordularını Kurdular (cemaatler ve tarikatler haclıların anadoluda kurdukları ileri karakollarıdır fevzi çakmak) e sonra Türk Diyerek Polislik Mertebesini Düzenini Jandarmaları Ele Aldılar Millet Baş Koyamaz Oldu Zaten Ülke Çoktan Bölünmüş Bir Vaziyete Büründü Tek Eksik Dünya Haritasında Bir Duruyor O Kadar Felaket Ve Kan Reva Yakındır
Atatürk boşuna uğraştı o zaman yaşasa sizin gibi torunun... derdi muhtemelen ülke burdan dönmez.

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,261
İsim
Arda doğan
Top Bottom