Çözüldü✓ Occt stres testi sonuçları nasıl sizce ?

recnut

80+
Reaksiyon skoru
11
selamlar sistemim;
sapphire 7800xt nitro +
b850 gaming wifi
9700x
phantom sprit 120 se

occt ile 15 dakika power (psu) test e soktum işlemci ve ekran kartı hep %100 kullanımdaydı sıcak değerlerinde bir anormallik var mı ? Not: Herhangi bir sorun ile karşılaşmadım program uyarı vermedi yada pc kapanmadı.

Ekran görüntüsü 2025-05-10 055345.webp

İşlemci sıcaklığı gayet güzel

İşlemci sıcaklığı gayet güzel
ekran kartı nasıl hocam hotspot biraz yüksek gibi geldi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu konuda destek olabilir misiniz hotspot ve genel sıcaklık için max 20 25 fark olması lazım gibi bilgiler okudum bu doğru mu kart sıfır suan değişim yapmalı mıyım.

Son düzenleme:
ekran kartı nasıl hocam hotspot biraz yüksek gibi geldi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu konuda destek olabilir misiniz hotspot ve genel sıcaklık için max 20 25 fark olması lazım gibi bilgiler okudum bu doğru mu kart sıfır suan değişim yapmalı mıyım.
hot spot bana da çok geldi kendi derecesi harika da bilemedim.

bugün tekrar stres testi yapıcam aynı sonuclar cıkarsa değişim önerir misin hocam bu arada oyunlarda sorun yok 90 ı geçmiyor hiç 85 lerde takılıyor
sıfır bir kart için 85 yine fazla ve hani nitro+ tan bahsediyoruz ben 7800xt pulse kullanıyorum benim hot spotum 80 ler de takılıyor.

bugün tekrar stres testi yapıcam aynı sonuclar cıkarsa değişim önerir misin hocam bu arada oyunlarda sorun yok 90 ı geçmiyor hiç 85 lerde takılıyor
oyunlarda 90 derece gene fazla o kart için 2k ultra ayarlada bile kullansan o kartı 65 75 civarlarinda gezmesi lazım fan ayarlarina bir bak manuelde ise auto ya alıp dene

destekler için teşekkür ederim bugün akşam bir kontrolleri yapıp değişim sürecini başlatırım

Geri