Neler Yeni

Oc'li alınan ekran kartının oc'si silinir mi

Dahası  
Reaksiyon skoru
574
İsim
Paşadöner
Arkadaşlar 2xoc lu 3060 aldım bence çok fps farketdirdigini düşünmüyorum sadece dahada sicaklatiyor bence 2x oc vardi silebilirmiyim hic bir bilgim yok riskli ise hic yapmayacağım

Golf 4 R32

80+ Silver
Kaç derece oluyor ve markası modeli nedir ekran kartının?

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,902
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Dahası  
Reaksiyon skoru
574
İsim
Paşadöner
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ne bilim hocam 10 fps için 3-4 derece sıcaklık istemiyorum diyelim
Mesaj otomatik birleştirildi:

65 derece fazla değil merak etme. :) Sıkıntı yok yani bir işlem yapmana da gerek yok. :)
Hocam yeri degil ama pc ye temizlik ve termal macun sürmem lazim ama işlemci fanini veya işlemcinin pinlerine bişey yapıcagim diye korkuyorum nasıl yapabilirim

Golf 4 R32

80+ Silver
Ne bilim hocam 10 fps için 3-4 derece sıcaklık istemiyorum diyelim

Hocam yeri degil ama pc ye temizlik ve termal macun sürmem lazim ama işlemci fanini veya işlemcinin pinlerine bişey yapıcagim diye korkuyorum nasıl yapabilirim
Bunun için farklı bir konu açabilirsin. Ve youtubedan video izlemelisin.

Starlex

80+ Silver
Arkadaşlar 2xoc lu 3060 aldım bence çok fps farketdirdigini düşünmüyorum sadece dahada sicaklatiyor bence 2x oc vardi silebilirmiyim hic bir bilgim yok riskli ise hic yapmayacağım
Silinmek denmez ama azaltabilirsiniz

65 derece fazla değil merak etme. :) Sıkıntı yok yani bir işlem yapmana da gerek yok. :)
Arkadaş doğru söylüyor 65 derece bir ekran kartı için çok normal hele oc li ise güzel değerler

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
MSI Afterburner ile kartın hızını istediğin kadar düşürebilirsin de gerek yok yani 80 dereceye kadar ısınma normal.

AhmetN

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,694
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Uzay-Bilim, Müzik
Kendini endişeye sokma değerler çok iyi. Ama illa azaltmak istiyorum dersen Afterburner ile ayarlarını stock hale getirebilirsin

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
OC yazıyor fakat o eklenen ekstra değerler hiç bir şey değişmiyor gibi bir şey performans ve ısıda. Şahsen pazarlama stratejisi olarak görüyorum.

Hasan344

80+ Gold
Değerler düzgün.. kurcalamaya gerek yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
574
İsim
Paşadöner
Kendini endişeye sokma değerler çok iyi. Ama illa azaltmak istiyorum dersen Afterburner ile ayarlarını stock hale getirebilirsin
Hocam MSI afterburdan nasıl sıfırlayacagim ben oc yapmadım direk satın aldığımda öyleydi oc olmayan ayni modelde bir arkadaş foto atarsa ona göre yapabilirim

Top Bottom