Neler Yeni

odam çok ısınıyor çözümü

AVCENSS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
yakup
Merhaba arkadaşlar yeni sistem aldım sistemde
r5 5600
rx 5500 xt 8 gb
16 ram
512 ssd
önde 3 fan arkada 1 eksoz fan var işlemcinin üzerinde stok fan var odam çok ısınıyor sürekli kapıyı açık kullanmak zorunda kalıyorum kasanın üzerine extra fan alsam gene sıcak üfürecek yaz ayıda yaklaşıyor sıkıntı çıkarır yardımcı olurmusunuz

MOON_MVR

80+ Bronze
Realist açıdan bakıcak olursak odan aşırı hava almayan camı hiç bir zaman açılmayan 2 metre krelik bir alan olucak ki bu dediğin gerçekleşsin çok saçma geldi yine de pencereni yarım aç hava sirkülasyonu oluştur evinde gerekirse vantilatör al

AVCENSS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
yakup
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Realist açıdan bakıcak olursak odan aşırı hava almayan camı hiç bir zaman açılmayan 2 metre krelik bir alan olucak ki bu dediğin gerçekleşsin çok saçma geldi yine de pencereni yarım aç hava sirkülasyonu oluştur evinde gerekirse vantilatör al
bro oda normal oda zaten sürekli hava alıyor ancak akşamları çok soğuk olduğu için açamıyorum 2 el valo girmem yetiyor işlemci 70 civarı ekran kartı da aynı derecelerde dolanıyor kasadaki 1 eksoz fan yetiyor full e aldığım zaman fanları

Grant Imahara

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
495
İsim
Kubilay Aktemur
pc de oyun oynayınca benim odamda ısınıyor, oda küçük. 12 metrekare ama dolap falan boş yer çok yok.
çare yok maalesef. kasanın arkasını cama doğru yani odanın daha soğuk olan kısmına göndermeye çalışabilirsin belki.

bilgisayara bir şey olmaz bu arada ona kafayı takma :D

AVCENSS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
yakup
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
pc de oyun oynayınca benim odamda ısınıyor, oda küçük. 12 metrekare ama dolap falan boş yer çok yok.
çare yok maalesef. kasanın arkasını cama doğru yani odanın daha soğuk olan kısmına göndermeye çalışabilirsin belki.

bilgisayara bir şey olmaz bu arada ona kafayı takma :D
bişi olacağından değil çok sıcak sadece galiba oyunlardaki grafikleri düşürmem gerekecek sadece işlemci 70 derece ve ekran kartı max kullanımda 75 derece ve ekran kartı genelde max kullanılıyor full grafşik oynuyorum oyunları

Palo DAYI 👑

80+ Gold
bro oda normal oda zaten sürekli hava alıyor ancak akşamları çok soğuk olduğu için açamıyorum 2 el valo girmem yetiyor işlemci 70 civarı ekran kartı da aynı derecelerde dolanıyor kasadaki 1 eksoz fan yetiyor full e aldığım zaman fanları
kendi kendinle celisiyon farkindamisin oda sıcak diye kapıyı aciyom diyon sonra akşam soğuk oluyo kapıyı acamiyom diyon madem kasanin odayi isitiyo neden soğukken yetersiz geliyo dalga geçmek icinmi konu aciyon anlamadim yasin küçük herhalde kasanin oda sıcaklığına pek etkisi olmaz

samaras00

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,624
İsim
veli gok
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ
Merhaba arkadaşlar yeni sistem aldım sistemde
r5 5600
rx 5500 xt 8 gb
16 ram
512 ssd
önde 3 fan arkada 1 eksoz fan var işlemcinin üzerinde stok fan var odam çok ısınıyor sürekli kapıyı açık kullanmak zorunda kalıyorum kasanın üzerine extra fan alsam gene sıcak üfürecek yaz ayıda yaklaşıyor sıkıntı çıkarır yardımcı olurmusunuz
Kule tipi veya sıvı soğutma alman gerek .
Butcen varsa .

AVCENSS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
yakup
kendi kendinle celisiyon farkindamisin oda sıcak diye kapıyı aciyom diyon sonra akşam soğuk oluyo kapıyı acamiyom diyon madem kasanin odayi isitiyo neden soğukken yetersiz geliyo dalga geçmek icinmi konu aciyon anlamadim yasin küçük herhalde kasanin oda sıcaklığına pek etkisi olmaz
hacı şöyle sabahları falan kapı açık akşamları cam açamuyurum oda ısınıyor kasadan dolayı kapı açık olsa bile nasıl etkisi olmaz senin sistem düşük galiba full grafik valo oynuyorum 400 450 fps alıyorum gel gör sıcaklığı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kule tipi veya sıvı soğutma alman gerek .
Butcen varsa .
yine oda ısınmaz mı bro sonuçta o da sıcak hava üfleyecek

Palo DAYI 👑

80+ Gold
hacı şöyle sabahları falan kapı açık akşamları cam açamuyurum oda ısınıyor kasadan dolayı kapı açık olsa bile nasıl etkisi olmaz senin sistem düşük galiba full grafik valo oynuyorum 400 450 fps alıyorum gel gör sıcaklığı

Aynn kardeşim sistem düşük 5600 rx6700 2 monitor 2k grafik ultra yüksek ayarlar 500 gb ssd 2 tb hdd 32gb ram soğuktan g.cim dönüyor petegi acıyorum sen ne alnatiyon acaba

TunaFLİX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Tuna ÖZALP

300 fps kısıtla

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,445
Üyeler
163,498
Son üye
ofeny78