Neler Yeni

Odam için forumun fikirlerine ihtiyacım var

Thadox

80+ Bronze
Sağ tarafa tasarladığım rafı yaptırmayı planlıyorum sizce nasıl olur? Tasarım konusunda vs öneriniz olursa keşke şöyle yapsaymışsın diyeceğiniz bişe olursa kesinlikle fikirlere açığım.

Sol tarafa monitörlerin üzerine de şık odaya uygun bir şeyler asmayı planlıyorum. Link veya görsellerle önerilerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Not: Önerilerinizi olabildiğince bütçe dostu yapmaya çalışırsanız sevinirim ama çok beğendiğiniz bişe varsa da paylaşın lütfen en azından fikir verir.

Raf.jpg
1742638683069.jpeg

1742638690489.jpeg

ege001

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,902
İsim
ege erdem demirelli
Hocam monitorlerin oldugu duvara Ikea da satilan ekipmalarin vs asildigi UPPSPEL panodan takabilirsiniz. Kullanmadiginiz esyalari takarsaniz guzel durur. Kasanin sag kismindaki gargara olan yere ise kasanin yuksekligine yakin masa ile ayni tonda bir kapakli raf yaptirabilirsiniz. Sizin tasarladiginiz raf dediginiz yerde gayet guzel olur bence.

Thadox

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam monitorlerin oldugu duvara Ikea da satilan ekipmalarin vs asildigi UPPSPEL panodan takabilirsiniz. Kullanmadiginiz esyalari takarsaniz guzel durur. Kasanin sag kismindaki gargara olan yere ise kasanin yuksekligine yakin masa ile ayni tonda bir kapakli raf yaptirabilirsiniz. Sizin tasarladiginiz raf dediginiz yerde gayet guzel olur bence.
Yanıtın için teşekkür ederim. Pano güzel bir fikir ama daha ziyade eşyaları sağda ki rafa koyup monitör arkasını dekoratif olarak kullanmayı planlıyorum. Kasanın sağ tarafa da dediğin çekmece tarzı şeyi bende düşünmüştüm aynı zamanda böyle küçük buzdolapları oluyorya redbull dolabı gibi, bi yandan da ucuza bulursam onu koyarım diye düşünüyorum sizce nasıl olur?

ege001

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,902
İsim
ege erdem demirelli
Yanıtın için teşekkür ederim. Pano güzel bir fikir ama daha ziyade eşyaları sağda ki rafa koyup monitör arkasını dekoratif olarak kullanmayı planlıyorum. Kasanın sağ tarafa da dediğin çekmece tarzı şeyi bende düşünmüştüm aynı zamanda böyle küçük buzdolapları oluyorya redbull dolabı gibi, bi yandan da ucuza bulursam onu koyarım diye düşünüyorum sizce nasıl olur?
Hocam bende ayni kucuk redbull dolaptan yazacaktim daha butce dostu olsun diye yazmadim :D o dolaplar efsane olur ama pek ucuz degil diye biliyorum.

Clayz

80+ Silver

yerçileği

80+ Bronze
bencede arkadaşın dediği ikeadaki pano monitörün arkasına güzel olur yada ses yalıtım malzemeleri var desenli hem onlar güzel durabilir sağ tarafa raf rafın içini kitaplık üst tarafına figür koyabilirsin uğraşıeım dersen bulut yapıyorlar ışıklı ondan yapabilirsin monitörün arkasına burda söylemem yasak mı bilmiyorum ama 3d figür yada bir şey istersen yardımcı olabilirim

Thadox

80+ Bronze
Vay babayın o fiyat ne la öyle, kalsın buzdolabı benim neyime ki zaten :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

bencede arkadaşın dediği ikeadaki pano monitörün arkasına güzel olur yada ses yalıtım malzemeleri var desenli hem onlar güzel durabilir sağ tarafa raf rafın içini kitaplık üst tarafına figür koyabilirsin uğraşıeım dersen bulut yapıyorlar ışıklı ondan yapabilirsin monitörün arkasına burda söylemem yasak mı bilmiyorum ama 3d figür yada bir şey istersen yardımcı olabilirim
Ses yalıtım malzemesi olabilir. Pamuktan bulut toz toplayınca çok kötü oluyormuş diyorlar o yüzden onu başta elemiştim yoksa çok güzel bir fikir. Bi kaç tane 3D figürüm var ama istersen özelden iletişime geçebilirsin en kötü bi merhabalaşmış oluruz anlaşamazsak :)

MufasaBoss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
440
İsim
Şahin
Sağ tarafa tasarladığım rafı yaptırmayı planlıyorum sizce nasıl olur? Tasarım konusunda vs öneriniz olursa keşke şöyle yapsaymışsın diyeceğiniz bişe olursa kesinlikle fikirlere açığım.

Sol tarafa monitörlerin üzerine de şık odaya uygun bir şeyler asmayı planlıyorum. Link veya görsellerle önerilerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Not: Önerilerinizi olabildiğince bütçe dostu yapmaya çalışırsanız sevinirim ama çok beğendiğiniz bişe varsa da paylaşın lütfen en azından fikir verir.

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Ben Böyle Bi Led Rgb Lambader Aldım Duvara Astım Çift Taraflı Bant İle Bunu Alabilirsin
Sağ Tarafa Ses Yalıtımı Yada Duvar Halısı Alabilirsin Yada Gizli Duvar Rafı Alırsın Temudanda 100 200 Tl Figür Alırsı
Alıntıyı görüntüle Bu Led Benim

Alıntıyı görüntüle Duvara Bunu Asarsın
Camlarınada Minecraft Sticker Yapıştırısın

Thadox

80+ Bronze
Ben Böyle Bi Led Rgb Lambader Aldım Duvara Astım Çift Taraflı Bant İle Bunu Alabilirsin
Sağ Tarafa Ses Yalıtımı Yada Duvar Halısı Alabilirsin Yada Gizli Duvar Rafı Alırsın Temudanda 100 200 Tl Figür Alırsı
Alıntıyı görüntüle Bu Led Benim

Alıntıyı görüntüle Duvara Bunu Asarsın
Camlarınada Minecraft Sticker Yapıştırısın
Lambader çok hoşuma gitti alırım büyük ihtimalle, bu arada eklediğiniz görselleri açamadım alıntıyı görüntüle diyince hata verdi.

ege001

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,902
İsim
ege erdem demirelli

MufasaBoss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
440
İsim
Şahin
Lambader çok hoşuma gitti alırım büyük ihtimalle, bu arada eklediğiniz görselleri açamadım alıntıyı görüntüle diyince hata verdi.
Attığım Linkteki Lambader Bu Hafif Bir Lambader Çift Taraflı Bant İle Duvara Bantladım
16 Renk Seçeneği 5 Tanede Modu Var Işıkları Kısıp Artıra Biliyorsun
IMG_20250322_220505.jpg

Screenshot_26.pngBöyle Katanada Alabilirsin Bu Siteden Ben Aldım Ama Asmadım

Thadox

80+ Bronze
Bu arada sizce rafın rengi ne olsun?

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,189
İsim
Mehmet Aslan

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Kasayı yere indir sağ duvara yasla , 3. monitör almayacaksan 2 monitörü de kaydır L kısmı kolçak olarak kullanırsın , monitör arkasına bir tane ambilight aydınlatma olur , Star Wars seviyorsun sanırım büst var ön duvara bir tane standlı ışın kılıcı konabilir , konsol varsa sağ duvara bir mini tv veya güzel beğendiğin bir tablo gider , masanın sol köşesine standlar ve figür köşesi yapılabilir , kablo gizleyiciler ile kasa kablolarını duvara sabitlersin aşağısı serbest olur , bu arada tv önerdiğim yere raf istiyorsunuz sanırım oda mantıklı olabilir , figürlerinizi orada sergileyebilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,073,121
Üyeler
170,477
Son üye
Hikto.PUNK
Top Bottom