Neler Yeni

Odam için ışıklandırma tavsiyesi

erencavdarr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
635
İsim
Eren Çavdar
kaliteli ARGB ledler iş görmez mi?
Ambiyans açısından güzel olur aslında arkadaşın attığı Philips şerit ledler güzel ama tabi fiyat biraz pahalıya mâl olur
Mesaj otomatik birleştirildi:

o philipslerde güzel ama saçma şekilde pahalı attığım linktekiler indirimde şuan ampulu ve köşe aydınlatmasını 350 400 arasına kapatırsın kalan 300 400 e zamanı gelince led alırsın ya da bir ampul daha alıp güzel bir avize eklersin
Ampule sıcak bakıyorum şuan varsa parasının hakkını verecek kaliteli alayım sonuçta sürekli alınmayacak. Ayriyeten o köşe lambaderi alacaktım ben fakat kalitesinden şüphe ettim ve aydınlatma amacı olmadığı için onu 200' e alacağıma 1m Philips şerit LED alıp kitaplığa yapıştırsam daha mantıklı olur

@F1nerF1rst avize öneriniz var mıdır ?

Son düzenleme:

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama Bilgisayar Oyunlar Driver Problemleri
Ambiyans açısından güzel olur aslında arkadaşın attığı Philips şerit ledler güzel ama tabi fiyat biraz pahalıya mâl olur

Ampule sıcak bakıyorum şuan varsa parasının hakkını verecek kaliteli alayım sonuçta sürekli alınmayacak. Ayriyeten o köşe lambaderi alacaktım ben fakat kalitesinden şüphe ettim ve aydınlatma amacı olmadığı için onu 200' e alacağıma 1m Philips şerit LED alıp kitaplığa yapıştırsam daha mantıklı olur

avize konusunda çok araştırmam yok fakat geçenlerde güzel duruyor diye siyah avize aldım duyları 5 para etmez avizeleri internetten almak o yüzden şuanlık mantıksız ya da duy değişimi yapılırsa iyi olacaktır

bunun benzerini almıştım 80tlydi yanılmıyorsam

erencavdarr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
635
İsim
Eren Çavdar
Şu xiaomi ampulu bugün alayım dönemin en uygun fiyatı diyor riske girmeyeyim. Diğer hue led için amazon bahar indrimini beklemeye karar verdim. Ama o philips baya sağlam bir şeye benziyor 1600 lumenmiş ampulun 2 katı neredeyse

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,333
Üyeler
164,479
Son üye
Naknak1967
Top Bottom