Neler Yeni

ODAMA ETHERNET PRİZ ÇEKTİRME

D-E-E-S

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Enes DEMİR
Yeni eve taşındım ve binada şuan hiçbir firmanın altyapısı yok şuan için Türktelekomun Magnet'i ile idare ediyorum yaklaşık iki hafta içinde kablonet gponlu(1000mbps) internet getireceğini söyledi çizimleri bitmiş binanın ama evimde ethernet prizi iki tane var biri salonda diğeri oturma odasında gpon u ben nasıl odama kurdurabilirim elektrikçi den ethernet priz mi çektirmem gerekiyor daha önce böyle durum yaşamış olanlar vardır herkese iyi forumlar

Çağrı Yılmaz

80+ Silver
Yeni eve taşındım ve binada şuan hiçbir firmanın altyapısı yok şuan için Türktelekomun Magnet'i ile idare ediyorum yaklaşık iki hafta içinde kablonet gponlu(1000mbps) internet getireceğini söyledi çizimleri bitmiş binanın ama evimde ethernet prizi iki tane var biri salonda diğeri oturma odasında gpon u ben nasıl odama kurdurabilirim elektrikçi den ethernet priz mi çektirmem gerekiyor daha önce böyle durum yaşamış olanlar vardır herkese iyi forumlar
Hocam akrabamın evinde hiç ethernet prizi yoktu, istediği yere çektiler. Elektrik prizinin borusundan çekmişlerdi tt çalışanları. Sizde çalışanlara söyleyin öyle yapsınlar. Onların insiyatifine kalmış uğraşmak istemezlerse yapmazlar.

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,269
İsim
Berk Atmaca
Bizim yazlıkta direkt çektik. Öyle bir şey düşün ki eve internet direkten geliyor. Yer altından bile değil. Ama hızı iyi 100'e 10 veriyor.

t1k3beratfatih

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
877
İsim
Berat fatih
tturk telekom felan başvuru yapmak gerekıo sanırım bende blmıyorum bilen banada söylesin ( forum içimde forum açtım resmen :D )

Top Bottom