odama nasıl bir aydınlatma almalıyım

Yusuf_M

80+
Reaksiyon skoru
15
Bütçe
500
ders çalışırken ışık arkada kaldığı için odaya aydınlatma almak istiyorum fakat nasıl birey almam gerektiğinden emin değilim
duvara asılabilecek birey mi alsam yoksa masa lambası tarzında bişeymi bütçemde yaklaşık 500 tl

Ekler

• 111.jpg
    111.jpg
    51.3 KB · Hit: 64
Kendimden örnek vermek istiyorum, söylediklerim ders ve çalışma için. Şimdi tavandaki ışıklandırma ile ders çalışma isteği cidden düşük oluyor ışık arkanda kaldığından masan karanlık kalabiliyor. Masa lambası ise oldukça güzel oluyor fakat masa lambası kesinlikle beyaz ışık olmamalı, sarı ışık tercih edebilirsin. Masa lambasının ışığı ise direkt önüne vurmamalı önündeki duvara doğru yapıştır duvardan yansısın ışık. Böylelikle ne gözün ağrır ne de verimin düşer. Benim odamın 2 aydır avizesi bozuktu sırf çalışma olanağımı bozuyor diye almadım daha yeni avize aldım. Masa lambası yeterde artıyordu bana.

Sarı ışıklı masa lambası al. Ders çalışırken daha verimli olur. Sarı ışık göz de yormaz.

ders çalışırken ışık arkada kaldığı için odaya aydınlatma almak istiyorum fakat nasıl birey almam gerektiğinden emin değilim
duvara asılabilecek birey mi alsam yoksa masa lambası tarzında bişeymi bütçemde yaklaşık 500 TL
Aynı konudan bende şikayetçiyim bu yüzden led aldım birkaç gune gelir led duvar ile tavanın kesiştiği yere asmayı dusunuyorum sarı ve beyaz tonlarında kullanırım loş bi ışık yaparım , ledi taktıktan sonra yine yazarım sana yada sende led alabilirsin direk
Link bu , tek kablo 10metre telefondan uygulaması var prize takılıyor bnece bi dene

Aynı konudan bende şikayetçiyim bu yüzden led aldım birkaç gune gelir led duvar ile tavanın kesiştiği yere asmayı dusunuyorum sarı ve beyaz tonlarında kullanırım loş bi ışık yaparım , ledi taktıktan sonra yine yazarım sana yada sende led alabilirsin direk
Link bu , tek kablo 10metre telefondan uygulaması var prize takılıyor bnece bi dene
taktıktan sonra anlık gelen pavyona gitme isteği

Geri