Yusuf_M
80+
- Reaksiyon skoru
- 15
Aynı konudan bende şikayetçiyim bu yüzden led aldım birkaç gune gelir led duvar ile tavanın kesiştiği yere asmayı dusunuyorum sarı ve beyaz tonlarında kullanırım loş bi ışık yaparım , ledi taktıktan sonra yine yazarım sana yada sende led alabilirsin direkders çalışırken ışık arkada kaldığı için odaya aydınlatma almak istiyorum fakat nasıl birey almam gerektiğinden emin değilim
duvara asılabilecek birey mi alsam yoksa masa lambası tarzında bişeymi bütçemde yaklaşık 500 TL
taktıktan sonra anlık gelen pavyona gitme isteğiAynı konudan bende şikayetçiyim bu yüzden led aldım birkaç gune gelir led duvar ile tavanın kesiştiği yere asmayı dusunuyorum sarı ve beyaz tonlarında kullanırım loş bi ışık yaparım , ledi taktıktan sonra yine yazarım sana yada sende led alabilirsin direk
Link bu , tek kablo 10metre telefondan uygulaması var prize takılıyor bnece bi dene![]()
LED PAZARI 10 Metre Rgb Ses Kontrollü Kumandalı Telefon Kontrollü Kayar Magic Led Müzik Rgb Şerit Su Geçirmez - Fiyatı, Yorumları
LED PAZARI 10 Metre Rgb Ses Kontrollü Kumandalı Telefon Kontrollü Kayar Magic Led Müzik Rgb Şerit Su Geçirmez yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
taktıktan sonra anlık gelen pavyona gitme isteği