Neler Yeni

ODAMA NASIL ETHERNET ÇEKEBİLİRİM?

Dahası  
Reaksiyon skoru
146
İsim
Akif Erdem
Herkese merhabalar, Turkcell Superonline internet kullanmaktayım. Modemim Turkcell TV + ın olduğu Televizyona bağlı benim bilgisayarım ise yan odada Wi-fi ile bağlanıyorum, sürekli ping çıkıyor kendi odama nasıl ethernet çekebilirim bir yolu var mıdır ?

Trifact

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,554
İsim
Yusuf
Herkese merhabalar, Turkcell Superonline internet kullanmaktayım. Modemim Turkcell TV + ın olduğu Televizyona bağlı benim bilgisayarım ise yan odada Wi-fi ile bağlanıyorum, sürekli ping çıkıyor kendi odama nasıl ethernet çekebilirim bir yolu var mıdır ?
internette cat6 kablo satılıyor kaç metre gideceğini hesapla daha sonra ortada kablonun görünmemesi için en ince ''yapışkanlı kablo kanalı'' ile duvarlardan geze geze odana getir ben öyle yaptım.

En İyi Cevap
3
Uzun ethernet ya da elektrik kablolarından geçen bir yöntem vardı sanırım ona bakın.

Frkndmt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
675
İsim
Furkan Demirtaş
Evin içinden geçecek kablo artık başka çare yok gibi :(

Nega

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
402
İsim
Eren Öztürk
Uzun ethernet ya da elektrik kablolarından geçen bir yöntem vardı sanırım ona bakın.
Powerline, baya kurtarıcı bir yöntem ama uzak olunca performans kaybı oluyor, ya da bazen çok güç çeken eşyalarla yakın olduğunda akım karışıp internet zortlayabiliyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,372
Üyeler
164,826
Son üye
ssdyardim
Top Bottom