Yardım Odamda int çalışmıyor?!?!?!

Davut Efe

80+
Reaksiyon skoru
37
Odamda normal ev internetine bağlanabiliyorum 4/5 çekiyo fakat kullanamıyorum diğer odalarda 20 mbs fln görürken kendi odamda 0.2 fln bazen hiç ölçmüyo ve TELEFONUMUM İNTERNETİ DE AYNI bilgisayar telefon ve başka telefonlarda flnda aynı yani kısacası çekiyor şebeke de gösteriyo fakat çalışmıyor napabilirim?!?!?! eskiden gayet iyi bir şekilde çalışıyodu 3 kere modem değiştirdim .

modemle aranda kolon ayna kalın duvar vs bu tarz şeyler varsa gayet normal kablo çekmeni öneririm

Odan uzaksa normal. Birde başlığı düzeltir'Misin?

Odamda normal ev internetine bağlanabiliyorum 4/5 çekiyo fakat kullanamıyorum diğer odalarda 20 mbs fln görürken kendi odamda 0.2 fln bazen hiç ölçmüyo ve telefonun internetide aynı bilgisayar telefon ve başka telefonlarda flnda aynı yani kısacası çekiyor şebeke de gösteriyo fakat çalışmıyor napabilirim?!?!?!
Farklı bir modem veya router satın alın ve lütfen bir sonrakine normal bir konu başlığı koyun.

Dediğm gibi 3 kere modem değiştirdim ve telefonumun internetide aynı tek cihazdan değil diğer cihazlarda aynı ve şebeke çekiyor diğer odalarda normal bir şekilde kullanıyorum , eskiden böyle bir sıkıntı yoktu aynı anda modemin uçlarını farklı döndürdüm yine olmuyor 1-2 aydır aynı.

Menzil arttırıcı kullanabilirsin.
Dediğm gibi 3 kere modem değiştirdim ve telefonumun internetide aynı tek cihazdan değil diğer cihazlarda aynı ve şebeke çekiyor diğer odalarda normal bir şekilde kullanıyorum , eskiden böyle bir sıkıntı yoktu

Modem arayüzünden bağlantı değerlerinin ekran görüntüsünü atar mısın?

Odamda normal ev internetine bağlanabiliyorum 4/5 çekiyo fakat kullanamıyorum diğer odalarda 20 mbs fln görürken kendi odamda 0.2 fln bazen hiç ölçmüyo ve TELEFONUMUM İNTERNETİ DE AYNI bilgisayar telefon ve başka telefonlarda flnda aynı yani kısacası çekiyor şebeke de gösteriyo fakat çalışmıyor napabilirim?!?!?! eskiden gayet iyi bir şekilde çalışıyodu 3 kere modem değiştirdim .
Odanda interneti hiç cihazla doğru düzgün kullanamıyorsun. Doğru mu anladım ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,643
Üyeler
186,921
Son üye
BABUŞ1
Geri