Neler Yeni

Odamı dizayn etmek için program

Mutluleymun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
704
İsim
Ramazan Şimşek
Odama yeni mobilyalar falan alacağız o yüzden odanın projesini çıkarıp düzenlemek istiyorum program önerir misiniz?

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Odama yeni mobilyalar falan alacağız o yüzden odanın projesini çıkarıp düzenlemek istiyorum program önerir misiniz?
dostum 3ds max var ama onu kullanmak için iyi bir pc ve uygulamayı bilmek lazım birazcık karışık bi uygulama sen bana eşyaların linklerini atarmısın kullanacağın ona benzer eşyaları kullanarak bi tasarım çıkarmaya çalışırım

Mutluleymun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
704
İsim
Ramazan Şimşek
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Reis en büyük programın hayal gücün olsun kafanda tasarla al geç
Kanka işleme dökmeden yapamıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

dostum 3ds max var ama onu kullanmak için iyi bir PC ve uygulamayı bilmek lazım birazcık karışık bi uygulama sen bana eşyaların linklerini atarmısın kullanacağın ona benzer eşyaları kullanarak bi tasarım çıkarmaya çalışırım
Daha belli değil alacağım eşyalar odanın krokisini alıp ona göre eşya alacağım ama odanın krokisini almam için program bulamadım.

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Kanka işleme dökmeden yapamıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Daha belli değil alacağım eşyalar odanın krokisini alıp ona göre eşya alacağım ama odanın krokisini almam için program bulamadım.
dostum evinde mezura varsa odanın 4 duvarını ölçüp bana at ben ayarlarım krokiyi ama odanın şeklinide at kare dikdörtgen mi nasıl ise

Mutluleymun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
704
İsim
Ramazan Şimşek
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
dostum evinde mezura varsa odanın 4 duvarını ölçüp bana at ben ayarlarım krokiyi ama odanın şeklinide at kare dikdörtgen mi nasıl ise
Adsız.png

Kanka Paint ile bu kadar yapabildim sağ taraftaki iki dikdörtgen kolon.

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3